TT
Dobro veče
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobro veče
Napisah ja da ima los sut. To je opstepoznato i najveca je zamerka NBA skauta. Ne gledam utakmicu, samo se nadovezujem 
TT
TT
Bogdanovic za tri u poslednjoj sekundi napada
Samo da mirno odigramo zavrsnicu i kad bi mogli malo da zaustavimo njihov ofanzivni skok i trojke
Samo da mirno odigramo zavrsnicu i kad bi mogli malo da zaustavimo njihov ofanzivni skok i trojke
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Opel ubacio u Astru zadnje podizace standardno u mojoj opremi (za ostale ne znam)
Sta im se desilo?!
Mozda jednog dana i moja dobije podizace
Sta im se desilo?!
Mozda jednog dana i moja dobije podizace
Brzine idu u H-a !!!

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ljudi pogledajte ovo ... ići će u direknom prenosu: Mercedes-ova S klasa se vozi sama !!!
:trljamoci:
http://youtu.be/CKqJccK_EkM
:trljamoci:
http://youtu.be/CKqJccK_EkM
Bilo je samo pitanje vremena , svaka im cast
Mislim da ce u Srbistanu biti sledeci komentar http://www.youtube.com/watch?v=vuSCAN1-6Uc

Mislim da ce u Srbistanu biti sledeci komentar http://www.youtube.com/watch?v=vuSCAN1-6Uc
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Evo, ja prvi da se zapljunem. Ako je ovo budućnost automobila i vožnje uopšte, kao običan čovek koji voli automobile i najobičniju moguću vožnju, mogu samo da kupim BusPlus, i odem na stanicu.
A da... "Se*em vam se u ton film"
A da... "Se*em vam se u ton film"
Širim haos!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Realno glupost za one koji vole vožnju i uživanje u istoj, isto kao i ručne komande gasa i kočnice koje su ugrađene u C5 pre 7-8 godina...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Gledajući koliko se pomerila veštačka inteligencija u zadnjih 20-30 godina - neće ovo skoro. Kompjuteri su odlični za mnoge stvari ali za neke stvari ne mogu da se približe ni detetu od 5 godina. Vožnja spada u takve stvari. To jest može vožnja u idealnim uslovima, sa predvidljivim saobraćajem i jasno nacrtanim linijama na putu. Ali ako treba da se uzmu u obzir deca koja pored igraju fudbal i kad im lopta krene prema ulici, auto koji se zaustavlja i ne predstavlja ti smetnju, ali znaš vozača da je slepac i da će da širom otvori vrata bez gledanja... Milion stvari sa kojima kompjuteri ne mogu da se nose. Ili da za bilo koju od tih situacija pređu u safe mod i uspore na 20km/h ako je išta sumnjivo. Tako da opušteno, i dalje je naučna fantastika da ovako nešto funkcioniše u realnom saobraćaju.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Pa upravo to što si rekao će biti sutra u direknom prenosu na relaciji od 1000km (a verujem da su oni 100x to već odradili, pa sada rešili da pokažu svetu).grujicd napisao:Tako da opušteno, i dalje je naučna fantastika da ovako nešto funkcioniše u realnom saobraćaju.
Ja sam već otvorio tu youtube stranicu i čekam da vidim to (na odmoru sam pa mogu da džebalebarim po net-u).
Čuo si šta kažu ovi iz Mercedesa (u ovom gore klipu), da smo veoma blizu svemu ovome.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ih bre, jeste li vi gledali "Posle dvehiljadite"?
Odavno su tamo pricali o ovome
Odavno su tamo pricali o ovome
Meni stigao Mercedes koji moras sam da vozis. Jedino sto se trudi sam da menja brzine...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ooo, pa cestitamo!
Jel to zamena za 607?
Sent from my HTC Desire X
Jel to zamena za 607?
Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !