Letovanja - iskustva, preporuke...

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Re: Letovanje 2012

Post od Texonja »

Saša napisao:Ma ne trebaju ti nikakve "posebne" nevolje, dovoljan je samo onaj neprijatan osećaj
:plusone:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Med
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 21:23

Post od Med »

:plusone:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Treba da zalutate u neko parisko predgradje pa da vidite sta je neprijatan osecaj ;)
Ja ga u Hrvatskoj nisam imao vec posle prvog dana a i tog prvog dana je bio kao posledica predrasuda sa kojima sam stigao.
Nemam nameru nikog da ubedjujem u nista i sam prvi izmedju Grcke i Hrvatske biram Grcku (omiljena mi je zemlja).
Ali ako poredimo Tursku (ok, sto kaze Paja, relativno je bezbedna ali sta cu kad ih ne volem) ili Arapske zemlje i Hrvatsku onda HR.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Floyd, uzmi sledeci put auto od nekog od Beogradjana sa foruma, pa idi... ;)
Isao covek autom sa CH tablama, pa ga niko nije preko gledao. Pa naravno da nije! :opustanje:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Koliko sam upoznat, isli su mnogi sa foruma pa im nista nije falilo.
Kad sam stigao u Pulu prvi dan, nadjem jedno parking mesto u gradu kad odmah pored mene nova Astra BG table, malo nize s'druge strane Toyota PA...ima nasih koliko volis.
Jedini auto u starom gradu Rovinju, na mestu gde je parkiranje zabranjeno je bio BMW 7 opet BG :)

Tacno je da ja imam CH table pa eventualno, nekom pomahnitalom fasisti moj auto na parkingu nece biti interesantan ali po svemu ostalom sam isto kao i bilo ko drugi.
Cim progovorim znaju da sam Srbin bez obzira na dokumenta, svuda sam pricao potpuno opusteno i niko me nije popreko ni pogledao.
swemir napisao:i na kraju, zbog ovih dogadjaja u novom sadu, i ja necu ici ove godine jer ce biti rovito :kuku: :kuku:
Pametno...pogotovu zbog NS tablica :kezo:
Hrvati mislili da je Sumadija zahebana za njih dok su vas smatrali za proevropljane kad ono prc...dobili batine bas u NS :pardon:

Inace, bio sam u Puli bas kad je bio koncert Balasevica u areni i kazu da je takva euforija samo za njega i za Olivera...

Slika

Glavna guzva je s'druge strane i ne vidi se na ovoj slici.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Jedno je Istra npr. Porec i Pula i slicno a drugo ostatak hrvatskog primorja. Samo ko nije bio tamo moze da kaze da bi mu bilo neprijatno jer tamo sa BG tablama mozes biti bukvalno mnogo bahatiji nego u samom Beogradu i niko te nece pogledati popreko, cak i gotive Srbe i Beogradjane. Meni tamo nije nesto privlacno turisticki jer je mnogo skupo a plaze su nikakve(samo more je lepo i cisto).
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Dok sam bio na letovanju u Rovinju obisli smo jos Pulu i Porec.
Jedini da kazem neprijatan osecaj sam imao kod sladoledzija :trljamoci: koji su doduse uglavnom Siptari i njihove podvrste.
Situacija sledeca: Prilazimo da uzmemo sladoled na kugle, prodavac sav nasmejan, obraca mi se na Italijanskom, pa na Hrvatskom...
Onda ja progovaram i samo promena raspolozenja i nema vise osmeha :zbunjen:
Posle toga se samo povuce unutra i nece da nas usluzi :kuku:
Srecom bilo je i onih normalnih...tako da sam ipak jeo sladoled :mrgreen:
Ostalo sve ok, cak mi je jedan lik ustupio mesto na prepunom parkingu :doubleup:
Korisnikov avatar
Med
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 21:23

Post od Med »

Ко верује, нек верује. Ове фотке сам ја снимио 29.07.2010. године.
Соларис - Шибеник. Претпоставите шта је писало на "свеже префарбаном"....а таквих на мање видљивим местима је било колико оћете.
Уз ову ограду је забрањено паркирање. Али наш несрећник је био један од сигурно 100 аутомобила паркираних. Игром случаја је било празно место, и овај Чех
на десној страни је исто паркиран а иза њега још десетина кола све до капије у комплекс.
Случајност?!?! Не! Гледао сам својим очима целу ситуацију.

Slika Slika Slika

Мени да летовање пролази у освртању, да пазим шта ћу да кажем и где ћу да паркирам....ма не пада ми на памет.
Свако има право на своје мишљење. Ово је искључиво моје и не желим да полемишем. Не осуђујте него прихватите.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Bez da polemišem, još manje da osuđujem tvoj stav, ali jedna od poslednjih stvari koje bih uradio u inostranstvu je da parkiram kao onaj sugrađanin Stilom. Pogotovu u Hrvatskoj.
Širim haos!
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Plus sto Sibenik nema mnogo veze sa Istrom.
MAD MAX
Banned
Reactions:
Pridružio se: 22 Feb 2012, 22:19

Post od MAD MAX »

Ja sebi nikada ne bi dozvolio da odem na odmor i razmišljam o gornjim slikama.
Ima mnogooo lepih mesta gde o tome nema potrebe razmišljati. Odmor -- znači biti opušten a to je u Hr sigurno čoveku nemoguće. Kad bi išao tamo da radim i dobro zaradim, bilo bi nešto drugo.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Vidim da se diskusija svela na priču o letovanju u HR. Naravno, nemam ništa protiv, može svako da iznese svoje iskustvo i mišljenje, ali nekako je tema izgubila suštinu.
Bilo bi bolje da se iznose iskustva, bilo loša, bilo dobra, iz svih krajeva, pa i iz HR i da se iznose planovi za ovu godinu. Čista diskusija o razlozima za ili protiv odlaska u HR na letovanje i kako se tamo neko oseća, mislim da nije neophodna.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Da li je neko bio na Lefkadi?
Vidim da ima lepih vila uz samu obalu. Nisu jeftine, ali su za 4-6 osoba, pa kada ide 4-oro ljudi ispadne ok.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Med, mislis da moj auto sa CH tablama ne bi digli pre nekog lokalca?
To je "normalno" i u Srbiji.
Drugaru su digli Lagunu (FR table) na Vozdovcu koja je bila parkirana medju gomilom nepropisno parkiranih dok smo popili pice u kaficu (cca pola sata).

@Tex

Nisam bio ali sam je razmatrao kao opciju pre neku godinu ali sam ipak izabrao Krf.
Na osnovu onog sto sam video po katalozima i na netu, deluje primamljivo.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Krf je brutalan, ko nije bio ne treba da se dvoumi. Meni je recimk Krf daleko bolji od rekao bih izvikanog Zakintosa. Mada grci kazu da je santorini najbolji, tamo jos nisam bio.
Generalno meni je grcka najbolja opcija za letovanje, al ipak ne idem stalno tamo cisto da ne bude monotono.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Odgovori