Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Re: Sport

Post od steva_anya »

Nadal je bio odmorniji, + je u boljoj formi.
Kad su obojica u top formi tesko da je Nole bolji, po meni su 50-50.

Mislim da ce danas-sutra stici obavestenje od Noletovog tima da nece igrati u Dejvis kupu.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Jel si gledao pocetak 3. seta gde je Nole igrao punom snagom i gde je napravio nekih mozda i 20 winner-a i to najcesce napadajuci Nadalov forhend - Nadal nije mogao da se pokupi? Tako je ranije igrao cele meceve :(
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

@steva_anya
Meni ne liči da je Nadal u značajnije boljoj formi tj. ne bih rekao (na osnovu viđenog) da je Nadal dobio meč zato što je u dobroj formi a Nole nije ... mislim da ovo ima isključivo veze sa psihičkim stavom/stanjem oba igrača.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Meni je forma i fizicka i psihicka spremnost.
Nadal je u boljoj formi sto titule i rezultati ove sezone govore, isto kao Nole pre dve godine. Kad kazem da je Nadal bolji ne mislim da ga kida i dere, bolji je za neki gem, po koju loptu, isto kao i Nole.

A mozda je i do toga da Nole nema onu "zicu" za Nadala kao pre dve godine kada ga je vise puta dobijao u finalima.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Re: Одг: Sport

Post od crni »

Delija napisao:Samo ne vidim zasto - kad igraju maksimalnom snagom Novak je definitivno jaci i tu nema price.
Gresis...bas je obrnuto.

Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Sport

Post od Floyd »

Svaka cast Nadalu ali meni se njegova igra uopste ne svidja. Federera vise volim da gledam jer igra "elegantni" tenis. Nadal igra kao perfektno isprogramirana masina, juri po onom terenu kao majmun na ekstaziju :nonono:

Djokovic je ok ali sto rece Laki, pocelo je da slabi njegovo najjace oruzje...samopuzdanje.

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Meni je žao što je izgubio samo zbog ogromnog favorizovanja španca. Realno jeste u životnoj formi, realno jeste bolji od Novaka trenutno i to niko ne spori. Ali pustimo ih da sami kažu i pokažu na terenu šta znaju. Nažalost, ne vredi, sve novine su već proglasile Nadala za pobednika, već svi kažu da će biti broj 1 do kraja godine i ko to može da iskulira? Ne može niko, pa ni Novak.

Kako god, svaka čast Nadalu na svemu što je uradio od povratka na teren. Vreme će pokazati da li su opravdane sumnje u njegovo lečenje i neverovatnu snagu koju ima nakon lečenja. Za mene je Novak i dalje broj 1 i ostaće to čak i kad više ne bude bio prvi na ATP listi. Biti najbolji ne znači samo imati najviše bodova. Jedan Kimi Raikonen je tek četvrti na listi najboljih vozača F1 ove sezone, a za mene je on bolji vozač od toga i svrstao bi ga rame uz rame sa Vettelom. No, ne ide sve uvek kako bi oni želeli i tu su gde su. Ali polako, ima dana za megdana, bar kada je Nole u pitanju.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

crni napisao:
Delija napisao:Samo ne vidim zasto - kad igraju maksimalnom snagom Novak je definitivno jaci i tu nema price.
Gresis...bas je obrnuto.

Jel si gledao kraj 2. seta i vise od polovine 3.?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

steva_anya napisao:Nadal je bio odmorniji, + je u boljoj formi.
Kad su obojica u top formi tesko da je Nole bolji, po meni su 50-50.

Mislim da ce danas-sutra stici obavestenje od Noletovog tima da nece igrati u Dejvis kupu.
Ne sme otkazati Davis cup u ovom trenutku,nikako !
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

Delija napisao:
crni napisao:
Gresis...bas je obrnuto.

Nisam, a i sto bi?
Tvoja pogresna tvrdnja se ne odnosi samo na poslednji mec, jel tako?

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: AW: Sport

Post od methane.master »

Floyd napisao:Svaka cast Nadalu ali meni se njegova igra uopste ne svidja. Federera vise volim da gledam jer igra "elegantni" tenis. Nadal igra kao perfektno isprogramirana masina, juri po onom terenu kao majmun na ekstaziju :nonono:

Djokovic je ok ali sto rece Laki, pocelo je da slabi njegovo najjace oruzje...samopuzdanje.
Federer zaista igra mnogo elegantnije, vidi se da je jedan od poslednjih aktivnih tenisera koji je igrao i u vreme "servis-volej" igre, koja se meni lično više sviđala (verovatno što sam bio xy godina mlađi i što sam redovno igrao tenis tada :djavo: ).

Ne vidim što se pravi pitanje oko Đokovića. Forma je jaaaako promenljiva kategorija, mnogo toga na nju utiče, a sve su to ljudi od krvi i mesa, pa i Đoković, ma koliko ga ljudi odavde gledali drugačije.
trojanac napisao:Meni je žao što je izgubio samo zbog ogromnog favorizovanja španca. Realno jeste u životnoj formi, realno jeste bolji od Novaka trenutno i to niko ne spori. Ali pustimo ih da sami kažu i pokažu na terenu šta znaju. Nažalost, ne vredi, sve novine su već proglasile Nadala za pobednika, već svi kažu da će biti broj 1 do kraja godine i ko to može da iskulira? Ne može niko, pa ni Novak.
Pa sad... kao što je i u našim novinama Novak favorit i kad nije. Sve zavisi sa koje strane se gleda. Iskreno nisam primetio da su npr. CNN i Sky u komentarima nešto preterano proglašavale Nadala za favorita.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

crni napisao:
Delija napisao:
crni napisao:
Gresis...bas je obrnuto.
Nisam, a i sto bi?
Tvoja pogresna tvrdnja se ne odnosi samo na poslednji mec, jel tako?
Po tome sto pises je ocigledno da mec uopste nisi ni gledao i da pises napamet... :glavomuzid:

Ako nisi gledao ne vidim zasto bi uopste komentarisao bilo sta...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Al bitno da zna da je tvoja tvrdnja POGRESNA!
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

MM, juče na svim vestima bilo da je ATP objavio na svom sajtu da je Nadal osvojio US Open pre početka meča. Interesantno je da je ta vest kasnije sklonjena.
Isto su svi mediji u US najavljivali pobedu Nadala, čak su neki analitičari prognozirali i rezultat od 3:1 za Nadala, kako je i bilo. O tome je čak i komentator pričao juče.
Pa sad, nije favorizovanje od strane medija i pritisak na Noleta? Drugo, ima dobar članak u Blicu, gde lepo piše da narod više voli da gleda nečiji pad nego što voli da neko pobeđuje. Šta se sve pričalo za Nadala kad je pokleknuo i napustio teren zbog lečenja. A vidi ga sad, jači nego ikad. Tako da, ne brinem ja za Noleta, ali je ružno praviti nešto na silu i forsirati jednog, ko god to bio.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Laki021 napisao:Al bitno da zna da je tvoja tvrdnja POGRESNA!
:bravo:
Znaci nisam samo ja to primetio kao najbitnije?
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Odgovori