Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
Re: AW: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
Jel legalno snimanje i objavljivanje tudjih prekrsaja?
Gesendet von meinem GT-I9505
-
- Pridružio se: 09 Feb 2013, 10:56
Re: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
Ocu kada procesljam sve snimke posto cuvam sve sa kamere a ima ih gomila , evo bas danas me je jedan tako bezobrazno isekao i dao po gasu i pobegao , bio sam smiren i nisam hteo da divljam za njim , ali po obicaju se uputim za kretenima , dam po gasu da im se naj..em svega i onda kada ih stignem prave se blesavi kao da su sa kruske pali jer znaju da su bahati majmuni uffff

Kad bih znao kako da zamracim registarsku tablicu
Ne znam ,to i mene bas zanimaFloyd napisao:Jel legalno snimanje i objavljivanje tudjih prekrsaja?

Kad bih znao kako da zamracim registarsku tablicu

Snimanje javnih mesta i svega na njima (ljudi, vozila) je dozvoljeno.
Ђенерал Јанковић
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jeste.Floyd napisao:Jel legalno snimanje i objavljivanje tudjih prekrsaja?
A zasto su onda kamere za nadzor nelegalne?
TT
TT
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Koliko je to meni smesno. Ne smes da snimas, ali ako negde nepises da je objekat pod video nadzorom, onda je OK?
Cisto da ljudi budu upozoreni i da izaberu da li ce da prave s*anja? Da li se slazete sa uslovima koriscenja?

Cisto da ljudi budu upozoreni i da izaberu da li ce da prave s*anja? Da li se slazete sa uslovima koriscenja?

zalepis na soferku ''vozilo od video nadzorom'' i obavio si svoj deo posla.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kakve kamere za nadzor?Heinz napisao:A zasto su onda kamere za nadzor nelegalne?
TT
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A kamere retrovizori na tramvajjima i ovim novim busevima?
Danas primetih da ovaj Solaris bus ima kameru na prikolici, kod (trecih)vrata. Odlicno resenje.

Danas primetih da ovaj Solaris bus ima kameru na prikolici, kod (trecih)vrata. Odlicno resenje.
Heinz,znaci,koliko sam ja shvatio,za to uopste ne postoji zakon,a ne da je nezakonito/zabranjeno?
A jos manje se pominju kola i ostalo...
Meni je pandur rekao da smem da ih snimam dok su u kolima...
Pitao sam nekog pandura sto je radio alko test,jer smo dan pre toga drugar i ja snimali neke pandure koji su pre toga pravili par ozbiljnih prekrsaja,pa izasli iz kola i pokusali da nas nateraju da izbrisemo snimak,da je to kao nelegalno...
A jos manje se pominju kola i ostalo...
Meni je pandur rekao da smem da ih snimam dok su u kolima...
Pitao sam nekog pandura sto je radio alko test,jer smo dan pre toga drugar i ja snimali neke pandure koji su pre toga pravili par ozbiljnih prekrsaja,pa izasli iz kola i pokusali da nas nateraju da izbrisemo snimak,da je to kao nelegalno...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Heroj, koliko sam ja shvatio, ustav i zakoni garantuju privatnost, pa se ne smeju snimati npr. unutrašnjost nečije kuće ili dvorišta, i takve stvari. Ostalo se (valjda) ne pominje, ali to znači da je implicitno dozvoljeno. Dakle - gde smeš da odeš bez poziva ili dozvole, smeš i da snimaš. To su npr. ulice, putevi, prodavnice, škole, pa čak i železničke stanice i aerodromi (ako nema znak da je zabranjeno).
Ђенерал Јанковић
Jeste. Javno mesto. Osim ako nema znaka za zabranu.Floyd napisao:Jel legalno snimanje i objavljivanje tudjih prekrsaja?
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ma znam da je dozvoljeno snimanje na javnim mestima.
Pitanje je bilo da li obican covek sme da "glumi policajca" sto snimanje tudjih prekrsaja definitivno jeste.
Pitanje je bilo da li obican covek sme da "glumi policajca" sto snimanje tudjih prekrsaja definitivno jeste.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nije glumljenje policajaca jer ti snimci nisu nikakav dokaz kojim bi taj neko mogao da se kazni, al ovako kao snimanje je ok