Dobar si telefon uzeo
Ja sam isto kao ti shvatio da mi je Note preveliki ali nisam hteo ni da predjem na mnogo manji ekran. Tako su ovi od 5" dosli kao odlican kompromis.
Floyd napisao:Dobar si telefon uzeo
Ja sam isto kao ti shvatio da mi je Note preveliki ali nisam hteo ni da predjem na mnogo manji ekran. Tako su ovi od 5" dosli kao odlican kompromis.
Gesendet von meinem GT-I9505
ja sam planirao da cekam N3 i da je velicine kao N2 njega bi uzeo... al on je jos porastao :trljamoci:
posle N2 na S4 mi je nekako mali ekran, al polako se navikavam...
Pa nije puno porastao, samo milimetar u duzinu dok je s druge strane nesto uzi, tanji i laksi.
Pitanje je samo da li ti odgovara phablet ili ne. Kome odgovara, mislim da nema boljeg na trzistu.
Upravo sam gledao na Youtube-u klipove o Nokia Lumia 1020
Fenomenalan telefon. Cekam jos malo pa da vidim da li ce ga biti u ponudi operatera ili ga uzimam za kes.
Naidjoh na cenu od 600-650e kao najavljenu. :trljamoci:
Milsio sam da i 925 ima 32 GB interne memorije ali tek sad vidim da ima duplo manje sto nije bas dobro jer nema SD slot.
Kamera na 1020 jeste najbolja koja se moze naci na mobilnim telefonima i to je definitivno najveca prednost tog telefona u odnosu na druge. Vise RAM-a nije toliko bitno za WP.
U principu ako ti je bitna extra kamera onda je ok izbor ali ja ne bih doplatio 200e samo za kameru...
Jedino sto mi se svidja kod tog Alcatela je dizajn, izgleda kao neki HighEnd uredjaj, tanak (tacnije medju najtanjim telefonima), i kvalitetno odradjen. To je utisak sa review-a drugih na YouTube-u, nisam imao prilike da ga procackam.
Mada bih uvek pre uzeo provereni, i ako 2 godine star model, Samsung Galaxy Nexus. Jedino ako se dobija povoljno uz neki paket, to je druga prica, o kupovini ovog uredjaja van ponude operatera ne bih uopste razmisljao.
Floyd napisao:Milsio sam da i 925 ima 32 GB interne memorije ali tek sad vidim da ima duplo manje sto nije bas dobro jer nema SD slot.
Kamera na 1020 jeste najbolja koja se moze naci na mobilnim telefonima i to je definitivno najveca prednost tog telefona u odnosu na druge. Vise RAM-a nije toliko bitno za WP.
U principu ako ti je bitna extra kamera onda je ok izbor ali ja ne bih doplatio 200e samo za kameru...