Sto se kosarke tice, da moram odabrati jednog koji nedostaje, rekao bih Savanovic (Jer james nije nas

).
Taman da popuni "cetvorku" i rastereti Krstica, kada treba da se poentira. Ujedno, Bjelica ne bi morao na poziciju 4...
Kako su ispraceni, dobro se i drze. Moramo biti svesni da odavno nismo ona strasna reprezentacija, koja je sve (osim top ekipa) cistila sa terena. Sada mi se cini da ce nas Francuzi isprasiti, ukoliko im bude bitna utakmica, pa se ne bude kalkulisalo. Ne mislim da imamo realne sanse za finale, ali navijacemo, pa sta bude. Ni drugima ne cvetaju ruze.
Jednostavno, vremena se menjaju i drugi moraju nesto da osvoje, nove generacije su tu... Naopako bi bilo kada bi u svim sportovima dominirali godinama.
Licno, izuzetno sam srecan sto zivim u zemlji ciji su sportisti doneli ovolike medalje. Neko to ne dozivi nikada, ili vrlo vrlo retko. Cak mi se cini da narod medalje sve ravnodusnije prihvata, jer se jednostavno naviklo (Kad se samo setim kakav je haos bio po gradu posle kosarkaskih finala devedesetih... ). A sada, kada osvoje nesto - super, kada ispadnu - sabani su i brzo se zaboravi, pa teraj dalje