Dobro veče
Re: Dobro veče
Ne znam, nisam bio u Smederevu od neke ekskurzije u osnovnoj... 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Bio je taj šiš jako dobar do pre par godina, onda se pokvario. To je otvorila žena koja je bila šefica u lokalnom PKB kiosku, e onda kada je posao počeo da ide previše dobro, kao po starom srpskom običaju postala je alava i sada znam iz pouzdanih izvora da kupuju stotine kilograma prezle nedeljno od jednog lanca pekara za to "meso", ja odavno nisam to jeo.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nije los sis mada ima i puno boljih stvari u ulici gladnih.
Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
Pa, da u G.Delceva...ima resetke na vratima sav u crvenomTheWickerMan napisao:Nisam Beograđaninblaugrana napisao:Beogradjani, dobar vam sis cevap...dobro vecea na koji misliš, onaj u Goce Delčeva? NAjbolji je...

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Meni je taj i dalje dobar 

Ti učiš pa si neuračunljiv.
Nego, da li Duff i dalje postoji? Znam da je onaj u Ustaničkoj odavno zatvoren.
Nego, da li Duff i dalje postoji? Znam da je onaj u Ustaničkoj odavno zatvoren.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Postoji, ali ne radi ni blizu kao ranije. Onaj u Zarkovu radi koliko znam i onaj na Autokomandi bi isto trebalo da radi.
Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Postoji, malo su obnovili ambient i meni, jeo sam na komandi i pre jedno 6 meseci je bila hrana ukusna, iako su postali malo jači sa cenom. I dalje mi se čini da imaju neke dane za popust, barem tad
Ima li neko broj autokomande za naručivanje?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Na autokomandi Duff radi, bio sam pre 10-15 dana. A šta još valja u Dolini Mesa? U zadnje vreme sam jeo Turski Doner, nije loš, a kanim se da probam Be Burger...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Meni je par drugara reklo da Be Burger nije ništa specijalno a da su cene naduvane. Za tako nešto idi u Intergalactic Food Diner kod hrama Sv. Save, ulica Internacionalnih brigada.
U dolini mesa Pončo valja, a ja sam probao i Stix Asia food(lokal-dva niže od tog donera), jedna od boljih kineskih hrana u gradu ali i najskuplja od svih kineza s nogu.
U dolini mesa Pončo valja, a ja sam probao i Stix Asia food(lokal-dva niže od tog donera), jedna od boljih kineskih hrana u gradu ali i najskuplja od svih kineza s nogu.
Meni žao tog lika što je spuco onolike pare u beburger a ono zvrji prazno uvek a realno ne vredi tih para.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ja sam seo jedom da jedem tamo, kao neću u Mek, da vidim šta ima sve pored Šiša, vidim i sednem tamo. Em su me odrali em klopa nije ništa posebno, čak ispod proseka za neki moj ukus.
Valjda je gazda očekivao da će dobro raditi zbog lokacije. Vidim sede deca tu neka, studentarija sa MT, ali sve je to sitno. Da razradiš posao mora red da ti bude maltene non-stop.
Valjda je gazda očekivao da će dobro raditi zbog lokacije. Vidim sede deca tu neka, studentarija sa MT, ali sve je to sitno. Da razradiš posao mora red da ti bude maltene non-stop.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pricajte sta hocete, ali šiš je zakon.
Dok sam bio mali, dakle pre jedno 15 god , taj šiš kiosk je bio sa druge strane ulice, odmah ispred ulaza u bivsi C market (ili Pekabeta, ne secam se sta je vise bilo) i imali su odlican rostilj. Uvek sam voleo kad mi daju pare za cevape
ahhh.. to detinjstvo

Dok sam bio mali, dakle pre jedno 15 god , taj šiš kiosk je bio sa druge strane ulice, odmah ispred ulaza u bivsi C market (ili Pekabeta, ne secam se sta je vise bilo) i imali su odlican rostilj. Uvek sam voleo kad mi daju pare za cevape

ahhh.. to detinjstvo

Brzine idu u H-a !!!