Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Re: Dobro veče

Post od Milos »

Uroš S. napisao:Smuvao bi on i stariju ali ne ide, preostaje Mens Health, mačke, ili u najboljem slučaju maloletnice :mrgreen:
Slika
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Gledam vremensku prognozu u 22h, po satima, da znam dal da prosetam dzukca odmah ili mogu kasnije pred spavanje.
Kaze nema kise pre 5h ujutru.
U 00:30h pocinje kisa i pada bez prestanka.
Pa jbm ti debile, imas jedan jedini posao, jedan jedini zadatak koji treba da radis i ne radis ga dobro.
Nista, sad cemo da iskisnemo kao pacovi.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Heh, isto tako jos uvek ne mogu da se dogovore da li zemlja trenutno ulazi u period globalnog zagrevanja ili novo ledeno doba :)

Meteorologija mi je jako smesna nauka, pogotovo sto se loze kako im trebaju super mega giga mocni racunari za simulacije, dok realno ne mogu ni 5 min unapred da predvide vreme :)
Ne kazem da je lako predvideti, previse je faktora, ali onda to treba i predstaviti kao Milan tarot za vreme :)
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Dobro jutro :pijemcaj:

Sretan Vam Petak 13. :mrgreen:
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Au petak 13

Послато са GT-I9105P користећи Тапаталк 4
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Texonja napisao:Gledam vremensku prognozu u 22h, po satima, da znam dal da prosetam dzukca odmah ili mogu kasnije pred spavanje.
Kaze nema kise pre 5h ujutru.
U 00:30h pocinje kisa i pada bez prestanka.
Pa jbm ti debile, imas jedan jedini posao, jedan jedini zadatak koji treba da radis i ne radis ga dobro.
Nista, sad cemo da iskisnemo kao pacovi.
podseti me na jednu anegdotu sa posla - kad sam pre desetak godina radio na batajnici, pre letackog dana ide ekipa iz kontrole letenja sa jednim meteo prognosticarem ( to je obrazovaniji od dva kadra, postoje meteo tehnicari, sa srednjom skolom ili tako nesto, koji beleze trenutne podatke vezane za meteo stanje, i prognosticari sa fakultetom koji rade prognozu, uprosceno objasnjeno ), po letackim jedinicama i rade pripremu za letenje tog dana...
u lovackoj eskadrili ih koandant pita da li ce tog dana biti kise, posto je vreme bilo sucmurasto, kad prognosticar krene sa pricom o anticiklonu iznad sahare i ciklonu iznad centralne evrope itd, smori za medalju, i na kraju rece epohalni zakljucak - nema sanse da padne kisa, razbice se oblacnost koliko vec odmah...
po izlasku iz zgrade ih je docekao pljusak... :kezo:
sta reci...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Jutro.
Najjace prognoze su za vreme trke F1 kad je vreme sumnjivo pa upregnu najnoviju tehnologiju i strucnjake, ovi svakih 10 min najave kisu, a onda prodje cela trka bez kise. :kezo:

Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Slika
Malopre, cekamo da se ukljucimo i taksisti se smuci, udari po gasu (Stilo dizlo) i u preticanje.
Zadimio je kao parna lokomotiva, a na fotki se moze videti sta je ostalo na asfaltu...fine, fine cestice, naaaajfinije garezi :kezo:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Provalio sam da je tako kod vecina Stilo-a dizela, da li je do toga da se ne servisiraju, ili su presli ko zna koliko, ili su motori popusili, ne znam...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Presli su djavo i po...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Samo je EGR zagusen.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Kod nas se ne uveze Stilo dizel koji je presao manje od 300.000 km...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Zato sto se tek tada razrade...
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Meni je zapao za oko položaj Kadeta na slici. Ili je preopterećen ili su pozadi amorti otpevali, ali kako se propeo izgleda kao da će da izbaci 300ks na točkove i uleti pred jettu. :kezo:
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Gaginh0 napisao:Provalio sam da je tako kod vecina Stilo-a dizela, da li je do toga da se ne servisiraju, ili su presli ko zna koliko, ili su motori popusili, ne znam...
a i sipaju u njih sta sve stignu,mom se desi da ponekad izbaci malo dima ali retko. Ali zato stilo karavani i pasat b5 karavani su zlo, gledati da ne vozis iza njih
Odgovori