Fiat 500L
Re: Fiat 500L

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kad si postao bukvalista?Sloba napisao:Skladne proporcije?paja napisao:Meni je gadan. Uništili su skladne proporcije izduživši ga.

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
500 Giardinierapedja napisao:Pa realno. 500l je daleko od skladnog.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
+1Sloba napisao:Skladne proporcije?paja napisao:Meni je gadan. Uništili su skladne proporcije izduživši ga.

Mislim da je ovaj 500 Living upravo postao vlažni san beogradskih taksista.

Širim haos!
Kad sam prvi put video Living, odmah sam se setio one grdobe sa nekog Sajma sto su hteli da valjaju kao Floridu karavan.
Имам једно потпитање...
Ovo je 500L koji je dobio neku bolest, pa mu izrasla grba.
Nisam imao pojma da postoji ovaj model.
sent from my HTC Sensation
Nisam imao pojma da postoji ovaj model.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Al' kombi lepo izgleda!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Jako dobra kamata,dobar i dopadljiv auto.Danas sam gledao zucka sa 1.6 mjet u Stojanovu u trekking varijanti a imaju i klot belog izlozenog.
Mota mi se po glavi neka matematika.
E sada...Cekam Paju da me provoza pa da odlucim.Rata sa 40 % ucesca bi bila oko 160 eur na 6 god plus sto bi auto bas bio nakrcan opremom i dosao do cifre od 18300 eur.
AQj budi pametan,
Mota mi se po glavi neka matematika.
E sada...Cekam Paju da me provoza pa da odlucim.Rata sa 40 % ucesca bi bila oko 160 eur na 6 god plus sto bi auto bas bio nakrcan opremom i dosao do cifre od 18300 eur.
AQj budi pametan,

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Hoćeš li se pojaviti na FG?
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
zavisi kada bude,ako bude sledeci vikend tesko ali... ako bude zadnji vikend u septembru sigurno.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Ako se ne varam, ovi uslovi kreditiranja su za kredit do 10000e, tako da bi ucesce trebalo da ti bude barem 8301e (40% ti je na cifu od 18300e = 7320). Davno sam se bavio tom finansijskom gimnastikom...tako da mozda i gresimmilosdoktorabs napisao:....Rata sa 40 % ucesca bi bila oko 160 eur na 6 god plus sto bi auto bas bio nakrcan opremom i dosao do cifre od 18300 eur.
AQj budi pametan,

Erdelja, dobrodošao na moju teritoriju.
Aj da vidim da ovde napišeš da da nisam u pravu za stabilnost trekkinga.
U pravu si za kreditne uslove, bar prema onome kako sam ja prošao, mada su Milošu rekli drugačije u banci.

U pravu si za kreditne uslove, bar prema onome kako sam ja prošao, mada su Milošu rekli drugačije u banci.
Vrlo verovatno jer kratki dužinom nije ulazio u lux kategoriju. Dok sam bio bez kola malo sam se vozikao taxijem. Pričao mi je jedan taxista da je kolega uzeo 1.6 mjet i vodio bitku da mu priznaju lux status.methane.master napisao:Mislim da je ovaj 500 Living upravo postao vlažni san beogradskih taksista.
paja napisao:Erdelja, dobrodošao na moju teritoriju.Aj da vidim da ovde napišeš da da nisam u pravu za stabilnost trekkinga.
![]()
Pobogu Pajo, platicu auto 14000e i zbog toga, naravno da nisi u pravu