Fiat 500L
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Re: Fiat 500L
uslovi preko 10000 ,kasko vinkuliran u korist banke i to je to.Ma za to ne brinem.Mozgam.Ne kupuje mi se auto pred kraj godine,razumete,dok stigne bice oktobar.U januaru 2014 ce on imati godinu dana a ne tek tri meseca.
Mozgam pa cu videti sta cu izmozgati
Mozgam pa cu videti sta cu izmozgati

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pfff, previse, previse. Za te pare moze da se kupi auto. Ko razume shvatice, ja inace obozavam 500l.milosdoktorabs napisao:Jako dobra kamata,dobar i dopadljiv auto.Danas sam gledao zucka sa 1.6 mjet u Stojanovu u trekking varijanti a imaju i klot belog izlozenog.
Mota mi se po glavi neka matematika.
E sada...Cekam Paju da me provoza pa da odlucim.Rata sa 40 % ucesca bi bila oko 160 eur na 6 god plus sto bi auto bas bio nakrcan opremom i dosao do cifre od 18300 eur.
AQj budi pametan,
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
-
- Banned
slazem se da moze ali ne pod tim uslovima,da imam kes ne bih ga ni gledao a sa druge strane da placam kamatu od koje boli glava ne pada mi na pamet

-
- Banned
Gledam nesto specifikacije,neka me israve ako gresim ali mislim da 500 L koristi platformu Brava,medjuosovinsko rastojanje je isto,sto znaci da je to C segement 

-
- Banned
-
- Banned
j...o me trekking,sada vise ni ne spavam. 

U tom slučaju ja ne bih davao toliko para za auto kojim nisi 100% zadovoljan i koji ti nije stvarno želja. Il prelomi u glavi da ga želiš ili ćeš sledećih xy godina razlišljati da li si se zezno.milosdoktorabs napisao:slazem se da moze ali ne pod tim uslovima,da imam kes ne bih ga ni gledao a sa druge strane da placam kamatu od koje boli glava ne pada mi na pamet
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Eto covek se zaljubio na prvi pogled, sada shvatas Mishu. Doduse Misha je zadovoljan svojim kolima a da li ces ti biti i sa L-om treking daj Boze da hoces samo jos da ga pazaris

-
- Banned
ako gledam ovako...Turcin radi posao i relativno je nov,a 500 L je nov i zahteva kredit,aj budi pametan i odigraj mudro.Sa druge strane dobijam novo.Mozgam i dalje.I ovako ako kupujem auto gledacu da bude 2014 god ako bude nov.

Prvo definiši šta želiš od novih kola. Da li ti više paše neki hach ili čak limuzina ili hoćeš MPV. Ako je izbor MPV i to sa pristojno jakim dizelom onda je cenovno to tu negde bilo da se radi o klasičnom MPV-u ili o nekom SUV-u sa 4x2 pogonom.
-
- Banned
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Ne lupaj glavu,nego lepo dođi večeras (javiću ti gde smo) da te dag i ja ubedimo šta je najbolje za tebe. 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
S Mišom ne moraš da se konsultuješ. Znaš šta će ti reći.
Sad ozbiljno, sam moraš definisati šta želiš. Kod mene je to bilo lako, tražilo se dovoljno mesta u što manje lima, a ti postavi svoje kriterijume. To ti je polazna tačka.