Mobilne telekomunikacije
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Mobilne telekomunikacije
Da...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Cekam sada njihovu ponudu uz paket
Inace od svih mogucih Lumia 920 zute, plave, crvene nema! Samo crna i bela.

Inace od svih mogucih Lumia 920 zute, plave, crvene nema! Samo crna i bela.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Crvena je i ovde bas retka a plavu ja nisam ni video. Crna, bela i zuta su najcesce.
Gesendet von meinem GT-I9505
Gesendet von meinem GT-I9505
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Doslo vreme da i ja menjam telefon i zadnjih dana razmisljam da li uzeti LG Nexus 4 ili Samsung Galaxy note 2...??? Citajuci forume, naletim na windows phone 8. Pocnem malo citati i o njemu i vidim da ga svi fale, a ako bih uzimao win telefon to bi verovatno bio samsung ativ S. Sada, sve vise naginjem ka njemu iz prostog razloga jer vec 4.5 godine koristim android telefone, pa malo za promenu... Imali neko od vas iskustva sa win telefonima i da li je pametna opcija preci?? Kaakva je situacija sa programima?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kako se na L9 slika ekran? Nece ono kao na Samsungu da drzim prekidac za ukljucivanje i sredisnji taster...
@Gaginh0
http://www.windowsphone.com/en-us/store
Hold down the VOLUME DOWN and POWER Buttons simultaneously.
Ako uzmas WP onda gledaj samo Nokia-u jer na njihovim uredjajima taj sistem najbolje radi a uz to Nokia ekskluzivno ima vrhunske WP aplikacije (npr. navigaciju). Vredi li prelaziti ili ne odlucices sam i to najvise na osnovu dostupnih aplikacija.kami napisao:Doslo vreme da i ja menjam telefon i zadnjih dana razmisljam da li uzeti LG Nexus 4 ili Samsung Galaxy note 2...??? Citajuci forume, naletim na windows phone 8. Pocnem malo citati i o njemu i vidim da ga svi fale, a ako bih uzimao win telefon to bi verovatno bio samsung ativ S. Sada, sve vise naginjem ka njemu iz prostog razloga jer vec 4.5 godine koristim android telefone, pa malo za promenu... Imali neko od vas iskustva sa win telefonima i da li je pametna opcija preci?? Kaakva je situacija sa programima?
http://www.windowsphone.com/en-us/store
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Zivio!Floyd napisao:@Gaginh0
Hold down the VOLUME DOWN and POWER Buttons simu
Ozbiljno se razmisljam da uzmem iPhone 5S. Zenin brat za 15ak dana dolazi iz USA, pa kapiram da prelazak na njega ne bi bio neki veliki gubitak sto se finansija tice. Sto bi se reklo valja sve probati, a vec znam da ce mi misljenje biti podeljeno. Bice stvari zbog kojih cu se smoriti, ali i onih koje ce me oduseviti. Uostalom kao i sa kolima
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Poslednja izmena od Markoni u 14 Sep 2013, 07:16, izmenjeno 1 put ukupno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
U šampanj boji izgleda odlicno, bolje nego One i Lumia 925 koje su mi do sada izgledali najbolje, među inače dosadnim dizajnom smartfonova.
Markoni napisao:Ozbiljno se razmisljam da uzmem iPhone 5S. Zenin brat za 15ak dana dolazi iz USA, pa kapiram da prelazak na njega ne bi bio neki veliki gubitak sto se finansija tice. Sto bi se reklo valja sve probati, a vec znam da ce mi misljenje biti podeljeno. Bice stvari zbog kojih cu se smoriti, ali i onih koje ce me oduseviti. Uostalom kao i sa kolima![]()
Tapatalk Post
Ja te toliko podrzavam da ako ima neke mogucnosti (a da nije previse komplikovano coveku) moze slobodno i meni da ponese jedan. Ozbiljan sam

5s je super telefon, prvi IP koji mi se sviđa. Doduše, gospođa je od firme dobila 4s pre godinu dana i ne dopada joj se IOS. Smatra da je Android bolji i intuitivniji. Iz čiste lenjosti ne dajem IOSu šansu, navika je čudo, međutim očekivao sam da će posle par dana bar njoj IOS da legne, a evo prošlo je brdo vremena i nije, iako ga vrlo napredno koristi (integrisan u exchange okruženje).
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Za 15ak dana bi trebalo da idem za Ameriku, pa je vrlo moguce da cu zameniti telefon, jer je to kod njih smejurija. Jedna od opcija jeste 5s, al cu ga prvo malo procackati ako je to ikako moguce. Druga je Optimus G2, ako naletim na njega...
Sent from my LG Optimus G

Sent from my LG Optimus G
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
U ponedeljak uzimam prestigio multiphone 5044

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒