Mobilne telekomunikacije
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Re: Mobilne telekomunikacije
Proveri kako se čuje u slušalici, ja sam probao i slabo se čuje... i još neko je pisao u ovoj temi, čini mi se Bax, da se jako loše čuje...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kolko brze radi net na S3 u odnosu na iPhone4...
Za sada ga koristim jednom rukom i super je.
Najveca mana mi je zapravo velicina telefona. Moram u torbici da ga drzim, a u corsi nemam gde da ga spustim a da mi je pri ruci. iP4 sam drzao ispod rucne, ali ovaj je presirok.
Za sada ga koristim jednom rukom i super je.
Najveca mana mi je zapravo velicina telefona. Moram u torbici da ga drzim, a u corsi nemam gde da ga spustim a da mi je pri ruci. iP4 sam drzao ispod rucne, ali ovaj je presirok.
Brzine idu u H-a !!!

Zavisi sta sve volis da imas na telefonu. Ali je prilicno brzi. Ako hoces da proveris uzmes neki slim rom pa vidis kako se ponasa u odnosu na ip4. Stavi silikonsku oblogu i stavi kod menjaca ako imas mesta. Ni ja nemam mesta kod rucne iz istog razloga ili nabavis naslon za ruku pa u njega stavis.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Telefon je super za sve osim za telefoniranje, ima eho koji nervira sagovornika, za koliko para?iggyboy napisao:U ponedeljak uzimam prestigio multiphone 5044![]()
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Pa nadam se da ovaj moj nece imati tih problema , u prodavnici za 30 000 , na 6 meseci bez kamate , probacu ga pre kupovine
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Ne vidim jedan dobar razlog za prelazak s konja na magarcaMarkoni napisao:Ozbiljno se razmisljam da uzmem iPhone 5S.

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ludost je dati 30k dinara za Prestigio :-?iggyboy napisao:Pa nadam se da ovaj moj nece imati tih problema , u prodavnici za 30 000 , na 6 meseci bez kamate , probacu ga pre kupovine
Sent from my LG Optimus G
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Danas sam malo cackao Huawei P6. Odlican ekran i super tecan rad (logicno sa obzirom da je nov).
Kad ga budes testirao, zovni nekoga, i pitaj ga da li cuje svoj eho, nije na svim primercima isto.
Sent from my ZTE-SKATE
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Drugar ima Prestigio, mislim da je u pitanju Multiphone 5000 DUO. Nije loš.
Dve mane koje sam mu ja našao jeste rezolucija koja je na ekranu od 5 inča samo 800x480, što je katastrofa (ikonice su ogromne!!!). I druga mana jeste ta što je telefon izuzetno debeo, čak toliko da bukvalno smeta pri dužem korišćenju...
Dve mane koje sam mu ja našao jeste rezolucija koja je na ekranu od 5 inča samo 800x480, što je katastrofa (ikonice su ogromne!!!). I druga mana jeste ta što je telefon izuzetno debeo, čak toliko da bukvalno smeta pri dužem korišćenju...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Naravno da mu necu metnuti nikakav drugi rom jer za to nema potrebe, a i napisah da ne moze da stane ispod rucne jer je siroksebekkg napisao:Zavisi sta sve volis da imas na telefonu. Ali je prilicno brzi. Ako hoces da proveris uzmes neki slim rom pa vidis kako se ponasa u odnosu na ip4. Stavi silikonsku oblogu i stavi kod menjaca ako imas mesta. Ni ja nemam mesta kod rucne iz istog razloga ili nabavis naslon za ruku pa u njega stavis.

A resenje od 100e nije resenje..

Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Za te pare nov Optimus 4X HD.Milos_kg napisao:Ludost je dati 30k dinara za Prestigio :-?iggyboy napisao:Pa nadam se da ovaj moj nece imati tih problema , u prodavnici za 30 000 , na 6 meseci bez kamate , probacu ga pre kupovine
Sent from my LG Optimus G
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Nema za te pare u radnji optimus 4x , on je 37000 i nema ga na stanju , pitanje je i da li ce ga biti, ja da imam kes kao sto nemam uzeo bih optimus g za 280e , toliko je po oglasima al u radnji 56000 , ne drze telefone na crno jbg. , ovo mi je najbolji odnos ulozeno - dobijeno za te pare
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
To ti je standardno a la sebekkg resenje, resi ti sve probleme koje nisi ni znao da imas i napravi noveDay Walker napisao:Naravno da mu necu metnuti nikakav drugi rom jer za to nema potrebe, a i napisah da ne moze da stane ispod rucne jer je siroksebekkg napisao:Zavisi sta sve volis da imas na telefonu. Ali je prilicno brzi. Ako hoces da proveris uzmes neki slim rom pa vidis kako se ponasa u odnosu na ip4. Stavi silikonsku oblogu i stavi kod menjaca ako imas mesta. Ni ja nemam mesta kod rucne iz istog razloga ili nabavis naslon za ruku pa u njega stavis.
A resenje od 100e nije resenje..