Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Re: Sport

Post od starac vujadin »

Italijani su slabiji od Francuza i Litvanaca, ali nadam se da će reč "četvrtfinale" biti dovoljna motivacija
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

igorche20 napisao:Nema vise slabijih
Srecom, ili bi naje*bali :D

Nego, ima li jos neko utisak da je Bjelica malo drugaciji od ostalih. Slabo progovara, stalno deluje kao da kuje neki tajni plan, cutke trpi sve...

TT
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

pedja napisao:Voleo bih da doguramo sto dalje, iz dva razloga:
1. Navijacki
2. Komentari V. Djurovica - prajsles :D

TT
Djurovic kralj za Bogdanovica: "On jadnik skoci, ali oni ga izblokiraju." :kezo: :rofl:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
igorche20
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:34

Post od igorche20 »

Djurovic je pobedio na kraju emisije kada je opljuvao Nestora i Stepaneka :rofl: :kezo:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Prvi u grupi u oba kola...sta reci :D
Polufinale igramo opet sa Francuzima a tu moze biti svasta.
Tipujem na neku medalju...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Vlade Đurović, polu čovek, polu stručni konsultant...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Ne znam zasto, ali od cele ekipe sa RTS-a koji su ukljuceni u EP najvise gotivim Sedlaceka - uzivancija je slusati tog coveka, i Djurovica - veliki deo njegovih kritika i komentara je na mestu, ali nacin kako to on kaze, kojom bojom glasa :ovacije: :kezo: !

Vec par godina unazad ne mogu da "svarim" Sarenca i njegov tip komentarisanja. Da gledam sam mutirao bi tv.

Kad sam vec kod komentatora, http://www.youtube.com/watch?v=F50yzJCjiZ4
"Teletovic sa parkingaaaa" :kezo: :kezo: :kezo:

Utakmica je bila pakleno teska! Francuzi ozbiljna ekipa, skakaci-atlkete, NBA igraci.
I takvu repku jedan Kalinic da spakuje, vamos Srbija!! :ludilo: :presrecan: :sreckovic:

Micic ce biti fenomenalan plej - penaldzija, brz, zabada na ulaz, nije sebican. Samo godine da prodju tj da bude iskusniji.

Bogdanovica sam gledao vise puta uzivo, neverovatno sta je dva meseca u repki uradilo, duplo bolji nego u Partizanu!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
igorche20
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:34

Post od igorche20 »

Micic je vec dva puta kidao ukrstene ligamente. Obzirom da ima mase a jos je i fino eksplozivan pitanje je koliko ce mu kolena izdrzati, ja se iskreno nadam dugo, ali retki su takvi primeri... Setimo se samo Penija Hardveja iz orlanda, Grenta Hila, Mekgrejdija, Vins Kartera, Vujanica itd svi oni su se nakon povrede kolena vracali kao blede kopije igraca kakvi su bili... Cekamo da vidimo kakav ce biti Di Rouz :)

Inace slazem se sa prognozom, Micic ima sve preduslove da bude vrhunski plej .
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Nisam znao za te povrede. Ako Micic ovako igra sa 19 godina, ima kvalitet da igra celu karijeru u klubu koji je u top20 klubova evrolige.
Isto vazi i za Bogdanovica!

Srce mi je puno zbog nase igre! Ako se zanemare povrede pojedinih ovo je najbolje sto imamo u ovom trenutku! A to sto imamo, sto ovde ogiju i crnom ne odgovara, poprilicno dobro reprezentuje svoju zemlju! Ovo ne pisem u euforiji zbog pobede, vec zbog cinjenice da smo u obe grupe prvi, da jake ekipe pobedjujemo, da imamo "duh repke, jak kolektiv", i da smo gladni pobede!!

Koliko sam pratio, jedna smo od retkih timskih reprezentacija koja nema Amera! Vidi se kako se momci pozdravljaju, kako se raduju kosu, kako se bodre! Francuzi veceras onako hladni, u pojedinim momentima sam mislio da ovima na klupi prolazi kroz glavu "ka' ce vise kraj da idem odavde", klasicno "daj da odigramo pa da se pakujemo" ...
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

steva_anya napisao:... da ovima na klupi prolazi kroz glavu "ka' ce vise kraj da idem odavde", klasicno "daj da odigramo pa da se pakujemo" ...
Pa normalno: ljudi navikli da igraju za pare a ne za slavu :mrgreen:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Zato mi imamo jednog igraca od 30+godina (ne racunam "rukija" Katica), koji je car.
Nasima slava udara u glavu vec sa 22-25godina, ako ne i ranije, te ne zele cak ni da dodju na prvenstvo i da razmisljaju o tome sta tamo traze. U praksi primenjuju "sta li cu ja koji q ovde". Kako koji napravi nesto, tako okrene ledja repki i Ivkovicu. Ocigledno je da to nije samo kod nas, sto je ovo prvenstvo ucinilo zanimljivijim, a nama donekle olaksalo posao na putu ka tom SP. Ima vise sansi za plasman, ali bi bilo lepo dobiti u 1/4 i posle igrati rastereceno.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ljubazno molim da me ne stavljate u isti kos sa Crnim. Oprostite mi zbog mojih izjava. Ja sam samo prototip Srbende i rodjen sam kao selektor.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Neskica
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi

Post od Neskica »

Ne mere . :rofl:
Ti si još gori . :D
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Kakva partija nasih kosarkasa !! :sreckovic: :sreckovic:
Nego jel zna neko zasto Katic car nije igrao ?
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Zato sto je jako lose igrao prethodne dve utakmice i zato sto njegova ne-skocnost i nacin igre nemaju nikakve sanse protiv francuskih atleta.
Odgovori