Postoje one silikonse podloge koje se postavljaju na kokpit. Telefon ti je uvek pri ruci i ne moze da sklizne. Ono sto ne valja, jeste sto naruse izgled kokpita, al ne moze i jare i pare

Rakhil napisao:To ti je standardno a la sebekkg resenje, resi ti sve probleme koje nisi ni znao da imas i napravi noveDay Walker napisao:Naravno da mu necu metnuti nikakav drugi rom jer za to nema potrebe, a i napisah da ne moze da stane ispod rucne jer je siroksebekkg napisao:Zavisi sta sve volis da imas na telefonu. Ali je prilicno brzi. Ako hoces da proveris uzmes neki slim rom pa vidis kako se ponasa u odnosu na ip4. Stavi silikonsku oblogu i stavi kod menjaca ako imas mesta. Ni ja nemam mesta kod rucne iz istog razloga ili nabavis naslon za ruku pa u njega stavis.
A resenje od 100e nije resenje..Sta mislis otkud coveku 3000 postova...
Ja sam uzeo silikonske podmetace,koji bukvalno zalepe telefon i isti moze da stoji maltene vertikalno...Day Walker napisao:Kolko brze radi net na S3 u odnosu na iPhone4...
Za sada ga koristim jednom rukom i super je.
Najveca mana mi je zapravo velicina telefona. Moram u torbici da ga drzim, a u corsi nemam gde da ga spustim a da mi je pri ruci. iP4 sam drzao ispod rucne, ali ovaj je presirok.
Crni, nema ljustenja preteranog, mada se na par mesta vidi da se lako grebe ta glossy ivica. Ja nosim neki ultra slim case.Scuderia napisao:Koje je boje? Ako je crni jel se ljusti sam od sebe sa strane?