Rent-a-car USA

Razne teme, pitanja, iskustva
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Rent-a-car USA

Post od Floyd »

Ne znam ni jednu stvar u kojoj za 10 minuta mozes da uzivas :kezo:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Mene su u Milanu navukli na turisticku foru da vozim ferari kaliforniju 150e pola sata po gradu i posle sam hteo da placem za bacene pare jer vozis po gradu u guzvi. Ali neki djavo mi nije dao mira i morao sam da platim pa nek ide sve u pm. Verujem da vredi u Maranelu kad vozis na otvorenom putu, u gradu je glupost.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Scuderia napisao:60e -> 10min. Ti rece oko 200e sat, to je jos povoljnije :mrgreen:
Pod vise sam mislio vise vremena po novcanoj jedinici :mrgreen:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

codemaker napisao:To zbog toga jer ti odmah po iznajmjivanju, skidaju sa računa određenu sumu kao kauciju a vraćaju na karticu ako je sve sa kolima ok. Na debitnu karticu ne mogu ništa da ti vrate. Osim toga to vraćanje ume da potraje i koji mesec, ali je uglavnum za koju nedelju.
Oni nisu culi za predautorizaciju? Dakle, u sekundi mogu da ti "vrate" pare, koje ti realno nisu ni skinuli sa racuna...

Guglah malo, u LA-u, Gallardo 2000+$ na dan. Ferrari od 1250-2500, u zavisnosti od modela...
Kod nas je Cayenne 210€ na dan. Imaju i 997, ali nema cene na netu...
Za iznajmljivanje ide preautorizacija na dve kartica, od kojih jedna mora biti iz klase premijum kartica (Platinum, gold, bubreg itd)
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Grujic napisao:
Scuderia napisao:60e -> 10min. Ti rece oko 200e sat, to je jos povoljnije :mrgreen:
Pod vise sam mislio vise vremena po novcanoj jedinici :mrgreen:
A tako moze :mrgreen:
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Ne znam da li u SRB postoji slicna fora, u RUS recimo ima auto klub za koji se placa godisnja clanarima od 1 000 000RUR(cca 250 000e)

Za te pare imas mogucnost da svake nedelje vozas neki od top automobila:FXX, GTR...itd

Mislim da je varijanta ALL INCLUSIVE, znaci samo sednes i vozis....
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
16_Valve_
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 12:32
Garaža: Golf 3 GTI 16V

Post od 16_Valve_ »

FitnessGuy napisao: Fora je da ga slupaš i da opet zadržiš osmeh na licu jer te nije mnogo finansijski potreslo. :rofl:
Hahahaha, svaka cast za ovo :rofl:

Uf, hvala na informacijama, znaci nije sve kako sam ja mislio, da se pojavim sa parama i da iznajmim auto... Sumnjam da tetka ima tako mocnu karticu da moze da iznajmi takav auto... Moracu se raspitati malo vise o tome, a nije mi bas najjasnija ta voznja po stazi? Znaci, mogu da vozim Ferrarija na stazi, za mnogo manje para i bez kartice? I za to cu morati da se raspitam, da li tamo postoji ta mogucnost... Ne bi mogao da dam 1000 dolara da bi vozio taj auto nikako...
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

RATES
Daily Rate: $1,285.00 PLUS TAX
3-Day Special: $3,275.00 PLUS TAX
Weekly Rate: $6,310.00 PLUS TAX
Included Daily Mileage: 100 miles
Cost per additional mile: $1.95 per mile
Security Deposit: $2,500/$5,000

http://www.vipnvegas.com/las_vegas_exot ... ental.html

Exotic Car Rental Requirements
All Drivers must present a valid driver's license and credit card in their own name. Driver's must have a safe driving record and may b subject to a Department of Motor Vehicle check. Full coverage insurance is required on all our vehicles and must be verified prior to rental.

Holiday Hours
Location hours may vary. Please give us a call if you will be arriving on a holiday to discuss our location's hours of operation.

Refueling Charges
You will be provided with a full tank of gas at the time of your rental. We ask that you return the vehicle with the same gasoline level. The fuel level amount will be printed on your Montreal Exotic Car Rental contract.

International Drivers
International drivers are welcome! We accept foreign drivers license for many countries, and of course all international licenses are accepted. Drivers with foreign licenses must present your passport along with your driver's license.

Late Charge
We do offer a 1-hour grace period. If you exceed the 24 hour period by more than 1 hour, a per hour late charge will apply to each hour late (starting from the first late hour) until you reach the daily rate. When the total late fee reaches the additional daily rate, you will be charge only an additional day. The late fee policy will then apply on the next day if needed.

Professional Chauffeurs
For those of you that would like to sit back and enjoy the sights, we offer professional drivers at an additional cost. Please contact any of our locations for more information.

Complimentary Limousine and Luggage Transfer Service
Should you be arriving in the Montreal area via the local airports or train stations, we will provide you with assistance in transferring your luggage to your choice hotel in the comfort of a limousine. Feel relaxed and secure in the services provided by MTL for all of our traveling customers.

Second Choice Vehicle
Although, we will try our very best to provide you with the vehicle of your choice. We ask for you to choose an alternative vehicle in the event that your first choice exotic car rental becomes unavailable. Unfortunately, we have no control over vehicles that are not returned by some customers on time, or vehicles that are returned with physical or mechanical damage. We strive to provide you with the highest quality service and vehicle. In order for this to happen we must ask that you choose an alternative vehicle for your convenience.

Age Requirements
Minimum Age: 25
All drivers must have a valid drivers license and full coverage insurance. Drivers under the age of 25 are subject to an underage fee.

Additional Drivers
Minimum Age for Additional Drivers: 25
Must have valid drivers license and full coverage insurance.
Additional Driver fee may apply.

Deposit Requirements
Our deposit amount may vary depending on the type and value of the vehicle. Exotic and high end luxury vehicles will require a larger deposit.

The following are accepted for deposit:
Master Card
VISA
AMEX
Dinners Club

PAYMENTS
Montreal Exotics accepts the following methods of payment:
VISA
Master Card
AMEX
Dinners Club
Traveler's Cheques
VISA Check
Cash

https://www.mtlcars.com/Contact_Us.html
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
16_Valve_
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 12:32
Garaža: Golf 3 GTI 16V

Post od 16_Valve_ »

Uf, gledam ovaj snimak i sav sam se najezio... Zivotna zelja mi je da provozam nekog Ferrari-ja... Ali s obzirom da je cena previsoka za mene i na uslove koje ne ispunjavam, mislim da se to nece skoro desiti :)
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ovaj nije znao da treba da ubaci u manualni mod.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

pedja napisao: Oni nisu culi za predautorizaciju? Dakle, u sekundi mogu da ti "vrate" pare, koje ti realno nisu ni skinuli sa racuna...
Mogu da vrate čak i kada ga "finalno" skinu. Ja sam tako vratio neku robu koja mi nije odgovarala, i kada su primili pošiljku, bez problema mi vratili novac na istu debitnu karticu.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Znam da moze, nego je Code naveo povracaj u roku od nekoliko nedelja.
Odgovori