Fabija ima mnogo vise na ulicama od SX4 ali ja to prepisujem vise flotnoj prodaji,nizoj ceni,vecem broju ovlascenih servisa i boljem marketingu.Captain Slow napisao:A što se broja SX4 na ulici tiče, to ne znači ništa osim da je jeftin, posebno u našoj zemlji.
Ja ostrašćeni fan nijednog proizvođača nisam, niti pišem PR textove kao neki, trudim se da budem realan i objektivan.
I sam sam napisao da je SX4 100 puta lepši od Fabije, i da bi bio i moj izbor da ima dizel, ali ne zbog lepog pisanja na forumima već zbog izgleda i cene.
Utiske koje sam izneo o SX4 su moji licni i smatram da sam objektivni i realan. Mozda to pojedincima ne izgleda tako ali to nije moj problem.
Ja sam samo jedan zadovljni vlasnik SX4 modela koji prenosi svoje impresije na forum. Svaki iole normalan kupac novog automobila ce prvo prelistati forume i videti utiske vlasnika a zatim otici u salon,obaviti test voznju i licno porazgovarati sa nekoliko vlasnika,pa onda sam izvuci zakljucak da li mu odgovara ili ne. Kupiti automobili ili ne samo zbog necijih licnih utisaka koje ima na internetu je velika glupost. Zato uvek nudim zainteresovanim kupcima SX4 moj na test,pa neka sami donesu zakljucak.
Lagao te je sigurno.Captain Slow napisao:Na tehničkom pregledu je ispred mene bio SX4, posle njega sam ja odradio šta treba, lik koji radi tehnički mi je rekao da bolje koči Fabija nego Suzuku pre mene.
Ako je slagao on mene, lažem i ja vas.