Sport
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Sport
Eeeee, pa za Srbiju je osvojio sam to jadno srebro. Pihhhh... 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
a kakve igrace ima murinjo, ferguson, gvardiola...nemoj tako, covek je genije za kosarku ali sta vedi kad se kod nas vise ne radjaju divci, bodiroge, djordjeviciDay Walker napisao:On je izabrao i poveo ove noobove ne mi..
A sve sto je uzeo u evropi uzeo je sa odlicnim kosarkasima..
I nije mu prvi put da okine sa reprezentacijom..
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
To što ne priznaješ šta je bilo kad si bio beba je tek posebna tragična priča. No, da ostanemo samo i na periodu koji "priznaješ", opet ostaje da ne znaš i ne razumeš ni njegov drugi mandat u reprezentaciji i njegov značaj za srpsku košarku.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Duda je postao prvak Evrope i Grčke pre 2 sezone, sa ekipom poluigrača jeftinijom minimum 3 puta od onih koje je tukao. Takvu trenersku veličinu osporavati može samo hrabar čovek... ili se kaže drugačije?
Mi smo se sada izblamirali!? Šta su uradile Grčka i Turska, sa ligama vrednim desetine miliona?
Blam je što je sa Kalinićem i Bogdanovićem osvojio prvo mesto u grupi?
Kojeg je to igrača boljeg od ovih što su igrali mogao da povede, a nije? Nemoj da je neko spomenuo bukvu Marjanovića ili sirovinu "sina Dragana".
Jel ne pomišljate možda da su onoliki otkazi reprezentacije delom uzrokovani i vama, internet selektorima? Ja prvi ne bih igrao za reprezentaciju i davao šansu mrsomudima koji nikada i ništa od sebe uradili nisu da me mažu govnima, da sude o tome da li umem ili ne, kao i o tome da li se dovoljno zalažem...
Mi smo se sada izblamirali!? Šta su uradile Grčka i Turska, sa ligama vrednim desetine miliona?
Blam je što je sa Kalinićem i Bogdanovićem osvojio prvo mesto u grupi?
Kojeg je to igrača boljeg od ovih što su igrali mogao da povede, a nije? Nemoj da je neko spomenuo bukvu Marjanovića ili sirovinu "sina Dragana".
Jel ne pomišljate možda da su onoliki otkazi reprezentacije delom uzrokovani i vama, internet selektorima? Ja prvi ne bih igrao za reprezentaciju i davao šansu mrsomudima koji nikada i ništa od sebe uradili nisu da me mažu govnima, da sude o tome da li umem ili ne, kao i o tome da li se dovoljno zalažem...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
dr Aca Nikolić, Bora Stanković, Radomir Šaper i Duda Ivković su patrijarsi naše košarke. Dvojica kao treneri, dvojica kao funkcioneri.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ok zivite u nasim uspesima iz proslog veka i proslog milenijuma.. sta da vam kazem 
Andjusic, Micic, Gagic i mali Krstic nisu igraci za reprezentaciju.. I ako je to najbolje sto imamo, onda mozemo da se oprostimo od nekog veceg uspeha...

Andjusic, Micic, Gagic i mali Krstic nisu igraci za reprezentaciju.. I ako je to najbolje sto imamo, onda mozemo da se oprostimo od nekog veceg uspeha...

Brzine idu u H-a !!!

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Igrali su koji su hteli, sta da se radi. Onaj Moka se pokazao kao trener/selektor. Koji smo bili tada, trinaesti?... Video bih i ostale, a nekolivina je imala sansu pre povratka Ivkovica. Sa ovakvom ekipom bi malo ko napravio i ovoliko.
TT
TT
- Day Walker
Nasoj ekipi je potreban igrac (pored Krstica i Bjelice) koji moze da ponese igru. Teodosic je npr. jedan od igraca koji to vrlo lepo radi (osim kada mu prorade bubice), ali na nasu zalost, nije mogao da igra..
Trebaju nam bolji suteri - Keselj i Velickovic (ako se oporavi u potpunosti)..
Trebaju nam bolji suteri - Keselj i Velickovic (ako se oporavi u potpunosti)..
Brzine idu u H-a !!!

Jedini greh ovog tima na EP je sto su Spanci igrali ciganski celo prvenstvo... ne mislim samo poraz od Italije vec celo prvenstvo igraju neozbiljno namerno.
I onda mi ni krivi ni duzni kao prvi iz grupe natrcimo na njih...
Protiv bilo koga drugog bi mogli da igramo i da pobedimo, cim sam prekljuce video da igramo sa Spanijom, reko gotovo...
Naravno da je rezultat nerealan, ovaj nas neiskusan tim se isprepada jos pre utakmice a los pocetak ih je potpuno unistio, toliko Air ball-ova nikad nisam video, valjda im Duda kriv
Pre pocetka prvensta svi smo ocekivali da cemo da se izblamiramo, ajde setite se toga. Sad smo kao nezadovoljni jer smo izgubili od tima koji ce biti sampion Evrope (99%). Budite realni.
Ja sam jako zadovoljan i srecan jer vidim da ima mladih igraca koji imaju ogroman potencijal za naredna takmicenja.
I onda mi ni krivi ni duzni kao prvi iz grupe natrcimo na njih...
Protiv bilo koga drugog bi mogli da igramo i da pobedimo, cim sam prekljuce video da igramo sa Spanijom, reko gotovo...
Naravno da je rezultat nerealan, ovaj nas neiskusan tim se isprepada jos pre utakmice a los pocetak ih je potpuno unistio, toliko Air ball-ova nikad nisam video, valjda im Duda kriv

Pre pocetka prvensta svi smo ocekivali da cemo da se izblamiramo, ajde setite se toga. Sad smo kao nezadovoljni jer smo izgubili od tima koji ce biti sampion Evrope (99%). Budite realni.
Ja sam jako zadovoljan i srecan jer vidim da ima mladih igraca koji imaju ogroman potencijal za naredna takmicenja.
- Day Walker
Zamisljam!
Zamisljam i da je nama igralo jos jedno 8 igraca koji fale.
A da mi imamo igrace kao Navaro i Pau Gasol i da su igrali, onda bi rekli, al sad smo gotovi, ovo je bilo zadnje takmicenje njih dvojica su matori nemamo vise sta da trazimo...
Zamisljam i da je nama igralo jos jedno 8 igraca koji fale.
A da mi imamo igrace kao Navaro i Pau Gasol i da su igrali, onda bi rekli, al sad smo gotovi, ovo je bilo zadnje takmicenje njih dvojica su matori nemamo vise sta da trazimo...
Poslednja izmena od Laki021 u 18 Sep 2013, 20:25, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Ajde malo se vratite u realnost. Nismo više velesila u košarci već odavno (još od 2002). Ovo se EP t.j. ulazak u 1/4 finale može čak smatrati i uspehom s obzirom na kvalitet. Po meni svaki ulazak u 1/4 finale na EP i svako učešće na SP i OI je uspeh.
Neko je spomenuo da se ne rađaju više Divci, Bodiroge ...., ali to nije tačno. Rađaju se oni i dalje, ali nekima roditelji ne mogu da plate treniranje, neke su upropastili tzv menadžeri, a mnogi su propali iz raznoraznih razloga.
Imali smo košarku, dok su igrali igrači koji su selektovani od dece koja nisu plaćala dok su trenirala i dok moćni roditelji i menadžeri nisu određivali ko će da igra u klubu, a ko neće i to posebno u mlađim kategorijama.
Jednostavno sport je kao i celo društvo u sunovratu i bićemo još gori nego što smo sada. Neki sportovi su već dotakli dno, a neki još tonu, a među njima je košarka.
Neko je spomenuo da se ne rađaju više Divci, Bodiroge ...., ali to nije tačno. Rađaju se oni i dalje, ali nekima roditelji ne mogu da plate treniranje, neke su upropastili tzv menadžeri, a mnogi su propali iz raznoraznih razloga.
Imali smo košarku, dok su igrali igrači koji su selektovani od dece koja nisu plaćala dok su trenirala i dok moćni roditelji i menadžeri nisu određivali ko će da igra u klubu, a ko neće i to posebno u mlađim kategorijama.
Jednostavno sport je kao i celo društvo u sunovratu i bićemo još gori nego što smo sada. Neki sportovi su već dotakli dno, a neki još tonu, a među njima je košarka.