Dobro veče
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Dobro veče
Al me fascinira sem ako ne radi sam, što mu ta jebada izađe i skuplja od polovnog ili novog zamenskog lonca
Pa sad dal je skuplje ne znam, cale je juce uzeo nov auspuh na 406, izaslo ga 10000
Pa ko zna, mozda je sve imao kuci....
Ovo mi lici na nekog koga znam, ima covek puno slobodnog vremena i voli da budzi sta god moze. Nekad ne napravi nista, nekad zbudzi i vise nego uspesno, mislim da je to ok.
Biti aktivan.
Ovo mi lici na nekog koga znam, ima covek puno slobodnog vremena i voli da budzi sta god moze. Nekad ne napravi nista, nekad zbudzi i vise nego uspesno, mislim da je to ok.
Biti aktivan.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
kako tako jeftino?stefanan napisao:Pa sad dal je skuplje ne znam, cale je juce uzeo nov auspuh na 406, izaslo ga 10000
samo zadnji lonac je 5500, katalizator je nadam se izbacio

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Doduše, ovo ne treba shvatiti kao krpljenje već pravljenje novog po šablonu starog
Lonac kod Pirketa je 4000din sa ugradnjom bio, kod manje poznatih auspuh servisa sigurno ima i za manje, a tek polovnih ima da se bira...

Lonac kod Pirketa je 4000din sa ugradnjom bio, kod manje poznatih auspuh servisa sigurno ima i za manje, a tek polovnih ima da se bira...
Nemam pojma,ja sam mislio da se tako krecu cena
Ispitacu ga posle sta je sve uradjeno, znam jedino da je katalizator i dalje tu on je ok, menjan je zadnji lonac sigurno i ona cev je valjda nova stavljena

Ispitacu ga posle sta je sve uradjeno, znam jedino da je katalizator i dalje tu on je ok, menjan je zadnji lonac sigurno i ona cev je valjda nova stavljena
Veceras drug I ja otisli na pice u Strahinjica,i posle neka 2-3 sata nastaje jedna tragi-komicna situacija.Prelazi neki decko na pesackom,prolazi stilo I ne staje,ovaj decko sto je prelazio kaze ensto u fazonu gde ces,kad odjednom zakoci ovaj Baja iz stila,skida jasu I hvata ovog decka u fazonu kome ces ti,hoces da budes gepekovan
Strasno,srecom ovaj decko iskulirao nasaranu budalu (akcenat na budalu,da se ne uvrede istetovirani clanovi
).
Mislim,svi smo mi malo drugaciji kada sednemo za volan,to gledam I po sebi,koji sam ovako bas stalozena,mirna osoba,pacifista u svakom smislu te reci,pa opet pozdravim nekad neciju majku I dam nekom po koji "compliment".Ali,izletanje iz auta I pretnja gepekovanjem
Stvarno ne znam,ni sta bih radio da meni "iskoci" tako neka budala,nisam siguran da bih bas mogao da sagnem glavu I pustim imbecila da se izdere na mene (bez ijednog validnog razloga)...

Mislim,svi smo mi malo drugaciji kada sednemo za volan,to gledam I po sebi,koji sam ovako bas stalozena,mirna osoba,pacifista u svakom smislu te reci,pa opet pozdravim nekad neciju majku I dam nekom po koji "compliment".Ali,izletanje iz auta I pretnja gepekovanjem

Stvarno ne znam,ni sta bih radio da meni "iskoci" tako neka budala,nisam siguran da bih bas mogao da sagnem glavu I pustim imbecila da se izdere na mene (bez ijednog validnog razloga)...
+1Wolfy napisao: Stvarno ne znam,ni sta bih radio da meni "iskoci" tako neka budala,nisam siguran da bih bas mogao da sagnem glavu I pustim imbecila da se izdere na mene (bez ijednog validnog razloga)...
verovatno bi tad dobio batine, al se taj lik posle ne bi ni malo lepo proveo

u principu se trudim da ne izlazim iz auta jer ne znam na kakvu budalu mogu da naletim, al nekad jednostavno ne mogu da odolim...
tako sam imao situaciju da stojim na semaforu,pricam sa drugom i cekamo zeleno (idemo pravo), lik pozadi svira i svira, bukvalno ne prestaje jer jelte ima dopunsko zeleno, ajde tu kuliram kao ne cujem ga... al onda cujemo da je poceo da psuje... najbolji drug je bio samnom i bukvalno ga je kroz prozor izvukao da mu ponovi sta je rekao posto slabo cuje

kolko malo treba da od budale napravis finog i ljubaznog decka to je neverovatno

ADrei napisao: u principu se trudim da ne izlazim iz auta jer ne znam na kakvu budalu mogu da naletim, al nekad jednostavno ne mogu da odolim...

Ima li jos negde da se uzme zeleni karton za 2k ili je sad svuda 3k?...dobro vece 

Moraš tamo čiju polisu imaš.
Krajem juna je koliko znam jos jedino Winner imao po 2k.
Proveri njih. Ako su i oni digli na 3k, onda mrka kapa.
Naravno, sve to pod uslovom da uzimas sada obavezno osiguranje (registrujes auto). U suprotnom, pogledaj Heinzov post.
Proveri njih. Ako su i oni digli na 3k, onda mrka kapa.
Naravno, sve to pod uslovom da uzimas sada obavezno osiguranje (registrujes auto). U suprotnom, pogledaj Heinzov post.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Al si poranio. Ja tako rano ustajem samo za pekarski let za Minhen.
Tapatalk 4
Tapatalk 4