Mislim ti da me sad pitas dao bih ti celu kutiju, nije problem za nekoga koga znam, ali ti sto im treba jedna a nemam pojma ko su

Klinac koji je prosio sa kevom ispred bivše firme imao je bolju užinu od nas koji smo radili tu. Kolege i ja smo uglavnom jeli perece i slične stvari iz pekare dok je on uglavnom jeo neke mega sendviče. Pa onda kokice, pa sladoled, pa onda u igraonicu na CS. To je 300-400 dinara kao dobar dan.Heinz napisao:A ti sa Autokomande znaju da plate taxisti da im donese klopu iz Meka.
Stigla mi u subotu i to rano ujutru. Onako mamuran procitam poruku da uplatim tom i tom da nije stigla, jer joj nije bilo dobro. Najsmesnije od svega sto je moja zena rano otisla na posao, a celu noc nije spavala zbog nekog virusa i malo je falilo da onako bunovan odem i uplatimpedja napisao:Stizu li vam poruke da hitno uplatite neke pare na postnet uplatnicu?
Ja sam vristao od smeha, a stiglo je jos nekolicini i to sa razlicitih brojeva.
TT
Texonja napisao:Pekara "Klas" u Zrenjaninu, prosle godine, klinka cigancica, ako ima 5-6 god, stoji ispred i trazi nesto sitno ako imam, navodno da kupi da jede. Ja reko' ajde unutra da ti kupim krofnu sa eurokremom ili dzemom, koju hoces? Kaze ona nece, nego ako imam nesto sitno. Reko' hoces nesto drugo da ti kupim? Kroasan? Kiflu? Naravno nece... Naravno da joj pare dao nisam.
Druga stvar, oko ovih Unicef (navodno) i ostalih knjiga, cestitki i drangulija koje prodaju na ulici i za koje novac ide "za dobrotvorne svrhe", mozda te pare i idu za dobrotvorne svrhe, ali niko ne kaze u kom procentu. Recimo, mozda od 100 din koliko platis neku totalnu glupost, 97 din ide za plate tih koji prodaju i one koji ih organizuju, a 3 din ide zaista u dobrotvorne svrhe. Teoretski, oni sakupljaju pare za dobrotvorne svrhe, ali samo nekoliko procenata.