Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
Koliko mene secanje sluzi , cika cajci su jedno vreme pisali kazne onima koji imaju dve nalepnice na kolima tj soferkama

da, da, lepo je napominjano da ne sme biti vise od jedne registracione nalepnice na soferci...
Danas vidim apsolutni truleks od pandurskog Puga 306... sajtne ko da ih svinje izele... raspad. Gume lose, soferka pukla... i to ide u saobracaj.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jbg, nisu krivi ti policajci, kriva je drzava i onaj da ne kazem sta od ministra Dacic. Mada, imas i policajaca koji se ponasaju kao stoka prema sluzbenom automobilu. Ovde u PO interventa i dalje vozi jednu staru maricu koja ima 100 godina, farba je skroz maltene izguljena, raspada se. Imaju i jedan takav Punto stari. Saobracajna policija ima najbolja vozila generalno. Nove ove sive Puntice jedno 10-12, Pug 308, Mitsubishi Pajero. Obicna policija ima dva Golfa 6 isto.
LC interventne na BK ima 3 nalepnice, jednu ispod druge 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kadija te tuzi, kadija ti sudi... 

Ja sam video pandurski auto sa dve nalepnice, i kad sam prisao video sam da obe nalepnice vaze do istog datuma!!!??? :trljamoci:
Jedna se vodi na neku obicnu tablicu IN..... ,a druga je ona pandurska sa P.....
Izgleda da to tako treba...
Jedna se vodi na neku obicnu tablicu IN..... ,a druga je ona pandurska sa P.....

- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Da al ova je pravo mesto 
Послато са PAP5044DUO користећи Тапаталк 4

Послато са PAP5044DUO користећи Тапаталк 4
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Mora tako ako ih registruju i na civilne i na P tablice. Interesantno bi bilo videti kako presretači sa punim gepekom tablica rešavaju pitanje nalepnice.aleksa napisao:Ja sam video pandurski auto sa dve nalepnice, i kad sam prisao video sam da obe nalepnice vaze do istog datuma!!!??? :trljamoci:
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Lepo, ne zalepe ih. 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Poslednja izmena od pedja u 09 Okt 2013, 17:22, izmenjeno 1 put ukupno.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Panduri siledzije na drumu.
Uhvaćen! Policijski automobil prelazi prugu pored spuštene rampe.
Tviteraš Vladimir Milić objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako policijski automobil prolazi pored spuštene rampe na pružnom prelazu u Stepanovićevu kod Novog Sada.

Na fotografiji koju je Milić objavio na svom profilu na Tviteru vidi se kolona automobila koji strpljivo čekaju da prođe crveno svetlo i da se rampa na pružnom prelazu podigne.
Sa leve strane, međutim, dva vozila zaobilaze kolonu i prelaze prugu uprkos spuštenoj rampi i crvenom svetlu. Među njima je i jedan policijski automobil.
Uhvaćen! Policijski automobil prelazi prugu pored spuštene rampe.
Tviteraš Vladimir Milić objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako policijski automobil prolazi pored spuštene rampe na pružnom prelazu u Stepanovićevu kod Novog Sada.

Na fotografiji koju je Milić objavio na svom profilu na Tviteru vidi se kolona automobila koji strpljivo čekaju da prođe crveno svetlo i da se rampa na pružnom prelazu podigne.
Sa leve strane, međutim, dva vozila zaobilaze kolonu i prelaze prugu uprkos spuštenoj rampi i crvenom svetlu. Među njima je i jedan policijski automobil.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ha, kasnis 
I moja slika je veca

I moja slika je veca