Dobro veče
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Dobro veče
'brojutro. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Dobar jutar
a,da,danas je PETAK!!! 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
'bro j'tro 

Auu, potpuno sam zaboravio na ovo :eek:Heinz napisao:Moraš tamo čiju polisu imaš.
Hvala
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Upravo, ciju polisu imas kod njh vadis zeleni karton. Mada koliko znam i kod uniqe i delte je jos uvek 2000 rsd. Nauco sam da ce uskoro tj od nove godine, svi da vrate na 2000 rsd.
Ah da, jutro
Ah da, jutro
- Uroš S.
Danas je u Mladoj Boleslavi sišla sa trake 1.500.000 Fabija Mk. 2 (i to 1.2TDI). To je ukupno 3.253.817 Fabija u razmaku od 1999. do 2013. 

Re: Одг: Dobro veče
Sluzbeno se cesto vozim Fabiji mk2, par puta sam je i vozio. Odlican auto, jako vozan, okretan, u kabini ima dosta mesta, gepek korektan. Mislim da bi bio favorit u izboru auta u B segmentu.
Sent from my Sony Xperia Z
Sent from my Sony Xperia Z
- Uroš S.
Meni je super, mogla bi biti malo spuštenija, i imati bolju bočnu potporu sedišta, ostalo je sve više nego korektno. Gepek je odličan obzirom na rez. točak punih dimenzija.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Skoro pa si i pogodio. Majstor je moj ćale lično a prihvatio se toga da okrpi nekim klincima iz komšiluka. Jedan vozi taj E36 318i, a drugi E34 525i, kupili ih za male pare da se duvaju pred devojčicama pa sad muku muče oko održavanja. Neće ove savremene lepojke više da se vozaju u Yugu ili Stojadinu čije je održavanje lakše i jeftinije, već moraš imati bi-em-dabl-ju, jbg...superboss napisao:Ovo mi lici na nekog koga znam, ima covek puno slobodnog vremena i voli da budzi sta god moze. Nekad ne napravi nista, nekad zbudzi i vise nego uspesno, mislim da je to ok.
Biti aktivan.

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ali kojih dimenzija?Uroš S. napisao:Meni je super, mogla bi biti malo spuštenija, i imati bolju bočnu potporu sedišta, ostalo je sve više nego korektno. Gepek je odličan obzirom na rez. točak punih dimenzija.
U Polu je max 14" recimo neki 185/65. Dok u Oct mislim da staje i fabricka 17"
Ja Fabiji 2 zameram spartanski enterijer, nije ni (moj) Polo nesto fascinantniji ali mi je lepse i muski uskladjen.

Mislis da fale ovakva sedista?

- Uroš S.
Da, to su ta iz Fabije Sport
Meni je 195 55 R15 rezervni a po ukupnom obimu je isti kao i najveći točak na Fabiji - 205 40 R17, tj razlika je 0.3mm.
Fabijin enterijer mnogo lepše izgleda kada je dvobojan(crno bež ili crno siv), i naravno napucan opremom tipa trokraki MF kožni volan, digitalna klima, neki Swing ili Bolero HU, MaxiDot... Ali u Polu je dosta lepši, posebno ovom aktuelnom, mada je modelska razlika dve godine skoro a i zna se gde je VW a gde Škoda.

Meni je 195 55 R15 rezervni a po ukupnom obimu je isti kao i najveći točak na Fabiji - 205 40 R17, tj razlika je 0.3mm.
Fabijin enterijer mnogo lepše izgleda kada je dvobojan(crno bež ili crno siv), i naravno napucan opremom tipa trokraki MF kožni volan, digitalna klima, neki Swing ili Bolero HU, MaxiDot... Ali u Polu je dosta lepši, posebno ovom aktuelnom, mada je modelska razlika dve godine skoro a i zna se gde je VW a gde Škoda.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kupio sam negaziranu mineralnu vodu, pod nazivom Rtanjska 2112. Kosta 27,99 za 1,5l, a flasa je verovatno duvana od 0,5 flase, toliko su joj "debeli" zidovi... etiketa smesna, samo je na jednoj flasi (u prodavnici) bila citava...
Nego,pise:
Kontrolu kvaliteta vrsi Fakultet za biofarming Megatrend univerziteta, Beograd
Svasta ce covek da vidi i cuje
TT
Nego,pise:
Kontrolu kvaliteta vrsi Fakultet za biofarming Megatrend univerziteta, Beograd
Svasta ce covek da vidi i cuje

TT
Ja sam jednom u zivotu seo u Fabiu, prosle godine. Dobio menadzer Mozzarta za ZR sluzbenu, a nisam pre toga imao prilike. Ako cu posteno, najgori enterijer u klasi.
E sad, to je osnovni model osnovnog modela najosnovnijeg modela, motor 1.2 bicikl sa plinom, oprema ne moze jeftinija. Ako je bolje na visim nivoima opreme, onda ok, ako je isti ovakav onda tuga...
E sad, to je osnovni model osnovnog modela najosnovnijeg modela, motor 1.2 bicikl sa plinom, oprema ne moze jeftinija. Ako je bolje na visim nivoima opreme, onda ok, ako je isti ovakav onda tuga...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!