O presretačima
Re: O presretačima
Ja mogu da budem inkasant. 

Neka Grujic bude general, progurajte ga o politickoj liniji, ja cu vozac, al da buram novovg presretaca
Ugl, ljudi su se toliko oteli, potpuno su poludeli.
Stalno je neko u zaustavnoj. potuno bez razloga. Sinoc se lik seta od zaustavne do leve nekim Lupom, samo sece ljude, a presretaca nidje.
Dajte da mi to 'apsimo

Ugl, ljudi su se toliko oteli, potpuno su poludeli.
Stalno je neko u zaustavnoj. potuno bez razloga. Sinoc se lik seta od zaustavne do leve nekim Lupom, samo sece ljude, a presretaca nidje.
Dajte da mi to 'apsimo

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ma jok bre, kineska kamera, ti doniraš Mecu, kupimo blinkere i lovimo dok nas ne provale
Tj bolje 607, za njega se još i zna da je presretač, barem bio
Inače, jel zna neko šta je sa onim Golfovima 6? Il je to jedan... Ja mislim da sam ga samo jednom video još davno kada je i bilo priče o tim gradskim presretačima

Inače, jel zna neko šta je sa onim Golfovima 6? Il je to jedan... Ja mislim da sam ga samo jednom video još davno kada je i bilo priče o tim gradskim presretačima
Golfovi se i dalje vozaju, al ja ne videh ni jednog sa kamerom. To voze neki sefovi, nacelnici i sl.
Cesto su i u kolonama pod pratnjom.
Cesto su i u kolonama pod pratnjom.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jedan je bio na izmedju OK klisure i Lucana, dugo vremena. Svaki put ga vidim kako pise nekom nesto.
TT
TT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Malo teže će da vam kao presretači prođu PUG na plin sa izgrebanim zadnjim krilom, a ni mečka boje Frankfurter Allgemeine Taxi nije mnogo uverljivija. Back to the drawing board.Grujic napisao:Ma jok bre, kineska kamera, ti doniraš Mecu, kupimo blinkere i lovimo dok nas ne provaleTj bolje 607, za njega se još i zna da je presretač, barem bio
![]()

Širim haos!
Ma nek probaju , privatni presretaci 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ako mogu privatni izvrsitelji, mogu i privatni presretaciMilos napisao:Ma nek probaju , privatni presretaci

methane, nemas pojma. Objasnicu ti za par dana

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pustiću te da objašnjavaš sa pristojne distance, za slučaj da je opet neko zlostavljanje životinja. 

Širim haos!
Sta reci nego "kralj".
Takav kralj mi je jednom blicao da mu se sklonim na jednom delu gde su sire trake u kragujevcu, posto to nisam uradio, on je poceo da mi mlatara rukama dok me je obilazio. Sta reci...

Imate li vi kakve informacije o kontorli saobraćaja na Ibarskoj iz vazduha?
Danas sam oko 16:20 na delu Ibarske između Ćelija i Lazarevca primetio u vazduhi plavo-beli helihopter koji je bio baš nisko i jedno vreme leteo prateći drum.
Niti se razumem u letilice, niti je bila situacija da kao vozač blenem u detalje iste pa da znam dali jeste ili nije policajska, ali mi je prošlo u mislima da je moguće neki novi vid kontorle saobraćaja (ko zna za početak možda pune linija, divljanje... merenje brzine ne znam koliko je u domenu našeg državnog budžeta, a i pričalo bi se na sav glas o tome). A nisam zevao u nebo pa mi je izgledalo kao da se pojavio niodkuda.
Da nisam jedini koji je to pomislio potvrdilo je ponašanje drugih vozača u koloni u kojoj sam se nalazio. Nije bilo odvažnih da u narednim kilometrima pretiču, pa čak ni na sigurno (pregledno, nikog u susret, isprekidana linija, ograničenje 80 a kolona ide ~70).
Iako sam mislio :"Al su napunili gaće", nisam se usudio da budem zamorče i krenem prvi u preticanje.
Danas sam oko 16:20 na delu Ibarske između Ćelija i Lazarevca primetio u vazduhi plavo-beli helihopter koji je bio baš nisko i jedno vreme leteo prateći drum.
Niti se razumem u letilice, niti je bila situacija da kao vozač blenem u detalje iste pa da znam dali jeste ili nije policajska, ali mi je prošlo u mislima da je moguće neki novi vid kontorle saobraćaja (ko zna za početak možda pune linija, divljanje... merenje brzine ne znam koliko je u domenu našeg državnog budžeta, a i pričalo bi se na sav glas o tome). A nisam zevao u nebo pa mi je izgledalo kao da se pojavio niodkuda.
Da nisam jedini koji je to pomislio potvrdilo je ponašanje drugih vozača u koloni u kojoj sam se nalazio. Nije bilo odvažnih da u narednim kilometrima pretiču, pa čak ni na sigurno (pregledno, nikog u susret, isprekidana linija, ograničenje 80 a kolona ide ~70).
Iako sam mislio :"Al su napunili gaće", nisam se usudio da budem zamorče i krenem prvi u preticanje.

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Da da, pisalo se http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/406184 ... magistrali
Pa naglasili su u svim medijima da od 18.09. pocinje rigoriznija kontrola saobracaja, narucito na Ibarskoj-uz upotrebu presretaca i helikoptera.....
What i do for the livin'? I live for the livin'.