VW Golf VII

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Re: VW Golf VII

Post od perfiko »

Ne shvatam te, na šta da se primi? Što je trolovanje napisati svoje mišljenje da Golf nije najbolji auto? (Uzgred, koja je srpska reč za to trolovanje?)
Može li neko od vas koji ne trolujete (šta god da to značilo) da napiše koje su to osobine koje najbolji auto treba da ima da bi bio najbolji?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ako je golf u svemu prosek koji su to koji su iznad proseka a da nisu iz premium segmenta?
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Ja vam napišem:
Može li neko od vas koji ne trolujete (šta god da to značilo) da napiše koje su to osobine koje najbolji auto treba da ima da bi bio najbolji?

Ima li upravljivijih auta u segmentu od Golfa? Ima li štedljivijih? Ima li pouzdanijih?....
Nekome je nešto bitno, zato sama reč najbolji ne znači ništa. Svak' će vući prosek osobina koje su njemu bitne, a golf je upravo u svim osobinama u proseku, i to je ono što kupci cene. Sa Golfom nema iznenađenja. Opet kažem to jeste kvalitet Golfa.
Da dodam da sam mišljenja da "premium segment" ne postoji, postoje tzv. "premium brendovi", i uopšte me mora da znači da je svaki njihov proizvod bolji od proizvoda "nepremium" proizvođača.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

@ftj
Focus je upravljiviji, Astra je dizajnerski ispred, Civic ima znacajno veci gepek, ...

Slazem se sa Perfikom. Golf ni u cemu nije najbolji, ali je u svemu dobar i kao takav, postavlja se kao pravi izbor ljudima koji nisu sigurni sta bi tacno zeleli, tj nemaju afiniteta ni potreba za necim odredjenim nego hoce dobar all-around auto. Sa Golfom nema greske.

Takodje, ne vidim cemu onakav odnos prema Mad Maxovom sasvim kulturnom postu? OK, Mange i mene ume da iznervira ("bolje pazite kako vozite nego sto ste toliko navalila za ta decija sedista" i slicno), ali nema potrebe brecati se kada neko napise nesto normalno i drugarskim tonom, pa ne znam koliko da se ne slazes sa tim.
Poslednja izmena od Texonja u 24 Sep 2013, 13:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
igorche20
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:34

Post od igorche20 »

Ako u ''premijum'' uracunavamo audi a3/merc a/bmw 1 , golf bi trebao da bude njima blizi nego kakvi francuzi ili pak italijani, dakle zlatna sredina izmedju konfekcije i premijuma.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: VW Golf VII

Post od Floyd »

Sa premium cenom ;)

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Texonja napisao:@ftj
Focus je upravljiviji, Astra je dizajnerski ispred, Civic ima znacajno veci gepek, ...

Slazem se sa Perfikom. Golf ni u cemu nije najbolji, ali je u svemu dobar i kao takav, postavlja se kao pravi izbor ljudima koji nisu sigurni sta bi tacno zeleli, tj nemaju afiniteta ni potreba za necim odredjenim nego hoce dobar all-around auto. Sa Golfom nema greske.

Takodje, ne vidim cemu onakav odnos prema Mad Maxovom sasvim kulturnom postu? OK, Mange i mene ume da iznervira ("bolje pazite kako vozite nego sto ste toliko navalila za ta decija sedista" i slicno), ali nema potrebe brecati se kada neko napise nesto normalno i drugarskim tonom, pa ne znam koliko da se ne slazes sa tim.
Potpisujem i za Golfa i za Mangea.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

+1
potpuno se slazem sa texom...
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Sada ispade da Golf kupuju samo oni koji nemaju pojma o automobilima i hoce neki bled, prosecan auto, all rounder, bez iznenadjenja. Zato pravi ljubitelji kupuju ekvivalent francuza ili nekog italijana. :srbin: Inace da sam trenutno u situaciji da kupujem auto, ne bi ni pogledao u tom smeru.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Ko je rekao da ga kupuju SAMO oni? Rekao sam da se takvima namece kao izbor. Ko ne zna sta bi, kupi Golfa i nema sta da misli dal' je pogresio.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Isto i automatic kupuju samo oni koje automobili ne zanimaju.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Pa da, i oni koji nemaju avatar-sliku na forumu su aljkavi.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Texonja napisao: Takodje, ne vidim cemu onakav odnos prema Mad Maxovom sasvim kulturnom postu? OK, Mange i mene ume da iznervira ("bolje pazite kako vozite nego sto ste toliko navalila za ta decija sedista" i slicno), ali nema potrebe brecati se kada neko napise nesto normalno i drugarskim tonom, pa ne znam koliko da se ne slazes sa tim.
Nije jedan post ( viewtopic.php?f=7&t=274&p=201361#p201361 ) vec gomila provokacija sa ciljem pokretanja sto puta prezvakanog prepucavanja(@perfiko) u stilu Moonrua i sl.

Ja nemam razvijenu tu emociju prema nekom brendu ili modelu, pa su mi takve rasprave glupave, a ucesnici u njima mi deluju pomalo bolesno :zbunjen:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Inače, u vezi ranije pominjanog kondenzata u farovima i lampama. Ne znam zvaničan stav za VW, ali mnogi proizvođači čak u uputstvu tvrde da je to normalno. Upali i ispariće :uf: Mislim da sam kačio sken iz Renaultovog uputstva. Pomislio sam da nije neki TLBALK (Renaultov oznaka za ovdašnja tržišta. ;) ) specijalitet, međutim na istom mestu i u engleskom i francuskom uputstvu. :kezo:

Za odvod klime jeste fail, samo dokaz da su proizvodnja automobila i kontrola kvaliteta prilično kompleksne stvari i da se svima može desiti bez obzira na bedž na haubi.
Širim haos!
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Dušane, ti si neki pobožan čovek, malo malo pa se krstiš. :)
To što ti tako gledaš na stvar, ne znači da je tako i rečeno. Ja (a nisam tako shvatio ni druge) prosečno nikada nisam koristio u pežorativnom smislu kao ti (prosečno ne izjednačujem sa bledim), jer ja poštujem prosek kao većinu. A većini treba prosečan auto, nikakvi zmajevi, munje...
Ako kupim iznad prosečan auto, jesam li ja iznad prosečan čovek? Iznad prosečno inteligentan, sposoban? Prosek je dobar!
Zašto prosečan kupac ne bi bio ljubitelj? Zašto ja kome vozne osobine auta nisu na prvom mestu ne mogu biti ljubitelj automobila? Jesam li ljubitelj samo ako vozim "premium"?
Zar Golf nije all rounder? Zar nije dobra osobina upravo što sa njim nema iznenađenja?
Evo, ti odgovori na ono moje pitanje, šta za tebe znači najbolji?
@Velja
Jel' ti sad učestvuješ u raspravi ili ne? :zbunjen:
Odgovori