Texonja napisao:Samo je problem sto ako kupim tablet, znam da ga necu nositi redovno i onda kada mi zatreba net necu ga imati. Mrzece me da ga vucem svuda. A ovako sa Android telefonom, uvek je uz mene hteo-ne hteo.
Pa to i jeste poenta pametnog telefona...sve u jednom
Texonja napisao:Cak razmisljam najozbiljnije da u neko skorije vreme kupim ozbiljan tablet koji cu da vucem sa sobom svuda, a da SIM karticu za pricu ubacim u pomenutu staru 6500.
Ja razmisljam da uzmem ovu novu monoblok Nokiu 515, i da je cuvam kad mi sve ovo dojadi, kad vec nisam sacuvao 6700 classic...
He...mislim da sam se odlučio da uzmem 515. E, sad da li ću još nešto modernije uz to...videću ako krene da mi baš treba.
Postoje kopije sa Quad-Core procesorima (CPU MT6589 quad-core 4x1.2GHz) i grafikom kakvu su koristili najjaci modeli pre dve godine (PowerVR SGX 544 3D) i koje sa Androidom 4.2.1 rade vise nego odlicno.
Ja takve telefone otpisujem u startu, ali nije to ni malo lose, mnogi su prezadovoljni njima. U rangu su nekog ZTE ili Huawei telefona, i postaju sve jaci i jaci.
Ja imam ovu. Maestralni telefon, kao telefon. Kristalno se cuje, signal odlican, baterija 3-4 dana, poruke kucam bez gledanja, softver LETI, kad pritisnes "crveno dugme" tu se zavrsava svaka filozofija (nema programa koji dzagaju nesto u pozadini), solidna kamerica ako zatreba... Jedino sto ne otvara gotovo nista od web stranica, a i ono sto otvori vidi se nakaradno.
Samo je problem sto ako kupim tablet, znam da ga necu nositi redovno i onda kada mi zatreba net necu ga imati. Mrzece me da ga vucem svuda. A ovako sa Android telefonom, uvek je uz mene hteo-ne hteo.
koji je bese ovo telefon. Razmisljam da uzmem neki monoblok, da ima 3.5mm dzek, mesto za memorijsku, i kameru(+blic ako moze). Naravno gledao bih nokiu. Ima li za 20ak e?