Tu je negde analogija

Ima, ima ali je dosta skupljiADrei napisao:pa bmw nema odgovor na taj model panne znam sta bi ti napisao...
Samo da se nadovezem ovde i da kazem, da su mnogi ljudi navikli na prednju vucu. 90% kupaca BMW npr. ovde na forumu nece svakodnevno osecati prednost zadnjeg pogona pogotovu u seriji 1 ili 3, sa dizelima, ali zato kada padne sneg itekako ce imati na umu da voze rwd.Laki021 napisao:Kad poredimo voznju BMW-a i Audi Quatro-a pa jos koliko toliko i da razumem diskusiju, ali ako neko ubaci u pricu Audi sa prednjim pogonom pa krene u poredjenje, onda ne vredi dalje ni citati
Ovaj sam namerno postavio, tek toliko da bi video koliko je tvoja teorija o gubitku vrednosti na osnovu podataka DE oglasa, klimavaADrei napisao:mislio sam da pricamo o novom modelu...
Dusan napisao:Samo da se nadovezem ovde i da kazem, da su mnogi ljudi navikli na prednju vucu. 90% kupaca BMW npr. ovde na forumu nece svakodnevno osecati prednost zadnjeg pogona pogotovu u seriji 1 ili 3, sa dizelima, ali zato kada padne sneg itekako ce imati na umu da voze rwd.Laki021 napisao:Kad poredimo voznju BMW-a i Audi Quatro-a pa jos koliko toliko i da razumem diskusiju, ali ako neko ubaci u pricu Audi sa prednjim pogonom pa krene u poredjenje, onda ne vredi dalje ni citati
A sto se tice quattro-a i rwd, to je dobro rekao Chris Harris; quattro u novinarskim testovima znaci understeer, u stvarnom zivotu znaci grip, laku, brzu i bezbednu voznju.