Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Specijalne pogodnosti pri kupovini modela Fiat Bravo
Kompanija Fiat Automobili Srbija (FAS) je spremila posebnu ponudu za sve ljubitelje modela Fiat Bravo.
U susret nadolazećem sajmu motornih vozila u Novom Sadu, u periodu od 16. - 20. oktobra, očekuju vas specijalne pogodnosti pri kupovini modela Fiat Bravo.
Osluškujući potrebe i želje naših potrošača kreirali smo atraktivnu ponudu koja se odnosi isključivo na vozila Fiat Bravo - finansiranje maksimalnog iznosa od 10.000 evra, sa kamatnom stopom od 1.99%.
Akcija je validna do kraja trajanja sajma motornih vozila u Novom Sadu.
Ostale detalje o ovoj posebnoj ponudi možete saznati u ovlašćenim prodajnim salonima ili ako posetite veb stranicu http://www.fiatsrbija.rs, na kojoj možete pronaći sve kontakte kao i ostale promotivne akcije koje su u toku.
PR Fiat Automobili Srbija
Kompanija Fiat Automobili Srbija (FAS) je spremila posebnu ponudu za sve ljubitelje modela Fiat Bravo.
U susret nadolazećem sajmu motornih vozila u Novom Sadu, u periodu od 16. - 20. oktobra, očekuju vas specijalne pogodnosti pri kupovini modela Fiat Bravo.
Osluškujući potrebe i želje naših potrošača kreirali smo atraktivnu ponudu koja se odnosi isključivo na vozila Fiat Bravo - finansiranje maksimalnog iznosa od 10.000 evra, sa kamatnom stopom od 1.99%.
Akcija je validna do kraja trajanja sajma motornih vozila u Novom Sadu.
Ostale detalje o ovoj posebnoj ponudi možete saznati u ovlašćenim prodajnim salonima ili ako posetite veb stranicu http://www.fiatsrbija.rs, na kojoj možete pronaći sve kontakte kao i ostale promotivne akcije koje su u toku.
PR Fiat Automobili Srbija
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Audi zaista ima odlicnu akciju, posebno se istice A4:
http://video.audi.at/microsite/sondermodelle_rs/a4.php
Po meni best buy ko planira da izdvoji tako neku sumu. Za 28 - 30 000 odlican polupremium auto, ne znam da li se to ikada moglo kupiti po toj ceni...
P.S.
Eto kao sto vidite veovali ili ne i ja mogu da preporucim Audi
Poenta je da se ja samo jako protivim da se Audi preplacuje samo zbog znaka inace nemam nista protiv te marke kad su im cene realne. Ne moze on da kosta kao punokrvni premium, kao BMW ili Merc... ali ako je 20-30% jeftiniji, onda to vec znatno menja pricu i on postaje itekako zanimljiv izbor za kupovinu. Tako da evo, moja topla preporuka za Audi, pa da ubuduce ne bude da sam zaslepljen BMW-om
http://video.audi.at/microsite/sondermodelle_rs/a4.php
Po meni best buy ko planira da izdvoji tako neku sumu. Za 28 - 30 000 odlican polupremium auto, ne znam da li se to ikada moglo kupiti po toj ceni...
P.S.
Eto kao sto vidite veovali ili ne i ja mogu da preporucim Audi

Poenta je da se ja samo jako protivim da se Audi preplacuje samo zbog znaka inace nemam nista protiv te marke kad su im cene realne. Ne moze on da kosta kao punokrvni premium, kao BMW ili Merc... ali ako je 20-30% jeftiniji, onda to vec znatno menja pricu i on postaje itekako zanimljiv izbor za kupovinu. Tako da evo, moja topla preporuka za Audi, pa da ubuduce ne bude da sam zaslepljen BMW-om

polupremium, punokrvni premium... 

Jasta more...cista premium Skoda 

-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
@Delija
Evo i Mazde..
Uz Mazdin model finansiranja Mazda CX-5 i Mazda6 sada su Vam dostupnije nego što mislite!
Izaberite paket finansiranja koji Vama najviše odgovara:
Do 36 meseci sa 1,45% kamate
Do 60 meseci sa 2,85% kamate
Do iznosa od 16.000 evra
Kupci koji ne koriste ovu finansijsku uslugu dobijaju u zamenu komplet zimskih točkova na poklon!
Kupci Mazde CX-5 dobijaju zimski točak sa 17“ aluminijumskim felnama i Bridgestone zimskim gumama dok kupci Mazde6 dobijaju zimski točak sa 16“ aluminijumskim felnama i Bridgestone zimskim gumama.
Ponuda važi do 31.12.2013. Za više informacija kontaktirajte najbližeg ovlaštenog Mazda partnera.
Evo i Mazde..
Uz Mazdin model finansiranja Mazda CX-5 i Mazda6 sada su Vam dostupnije nego što mislite!
Izaberite paket finansiranja koji Vama najviše odgovara:
Do 36 meseci sa 1,45% kamate
Do 60 meseci sa 2,85% kamate
Do iznosa od 16.000 evra
Kupci koji ne koriste ovu finansijsku uslugu dobijaju u zamenu komplet zimskih točkova na poklon!
Kupci Mazde CX-5 dobijaju zimski točak sa 17“ aluminijumskim felnama i Bridgestone zimskim gumama dok kupci Mazde6 dobijaju zimski točak sa 16“ aluminijumskim felnama i Bridgestone zimskim gumama.
Ponuda važi do 31.12.2013. Za više informacija kontaktirajte najbližeg ovlaštenog Mazda partnera.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
svaka cast Mazdi, bolje reci Grand M-u, jer ne favorizuje samo one koji uzimaju auto putem finansiranja
iskreno, po nekim markama ljudi koji daju cash ispadaju budale jer ne koriste kredit/leasing da plate auto...
Sjajna akcija i za Brava, mislim da ce Bravo dozivjeti rast prodaje od 1000% do kraja godine

iskreno, po nekim markama ljudi koji daju cash ispadaju budale jer ne koriste kredit/leasing da plate auto...
Sjajna akcija i za Brava, mislim da ce Bravo dozivjeti rast prodaje od 1000% do kraja godine

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kupovina novog automobila na keš nigde nije normalan način kupovine.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
jeste normalan nacin kupovine ali je su takvi "aranzmani" u manjini... a jasno je sta sam htio da kazem 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kakva glupa konstatacija 
Odnosi se na Hondistinu izjavu

Odnosi se na Hondistinu izjavu
Brzine idu u H-a !!!

To je jedini normalan nacin kupovine, to sto su nas ubedili u suprotno je posebna prica...
- Day Walker
Dal je realno da smo se slozili u necemu? 

Brzine idu u H-a !!!

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Realno, u Srbiji je normalno. Ali u kapitalizmu kome težimo
lizuješ auto, kad izadje nov vratiš stari i uzmeš novi, malo dodaš a možda i ne. Ili si snalažljiviji jer si odrastao u Srbiji, recimo, pa kupiš polovan.
Ovde nov auto košta ko pola stana, u normalnom svetu da kupiš pola stana za keš i nije tako normalno. Ajde Laki pre spavanja jednu matematiku kako nisam u pravu, koliko košta mali stan u Švici? Ekvivalent ovih naših najpopularnijih, do 50k?
DW, kad budeš u situaciji da kupuješ kola sâm a ne da kupuju mama i tata, biće ti jasnije. Tebi to još nije jasno zato i nemaš ništa protiv voljenog Opela jer ti nije izbio pare iz džepa.

Ovde nov auto košta ko pola stana, u normalnom svetu da kupiš pola stana za keš i nije tako normalno. Ajde Laki pre spavanja jednu matematiku kako nisam u pravu, koliko košta mali stan u Švici? Ekvivalent ovih naših najpopularnijih, do 50k?
DW, kad budeš u situaciji da kupuješ kola sâm a ne da kupuju mama i tata, biće ti jasnije. Tebi to još nije jasno zato i nemaš ništa protiv voljenog Opela jer ti nije izbio pare iz džepa.
Poslednja izmena od Ji 4Tze u 26 Sep 2013, 01:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Boringly average, but also perfect for school run mums
500 000e.
Svejedno, i da uzimam auto za 3 miliona ili bi ga uzeo za kes ili bi gledao jeftiniji...
Svejedno, i da uzimam auto za 3 miliona ili bi ga uzeo za kes ili bi gledao jeftiniji...
- Day Walker
Tako je, bez argumenata udari po personiJi 4Tze napisao:DW, kad budeš u situaciji da kupuješ kola sâm a ne da kupuju mama i tata, biće ti jasnije. Tebi to još nije jasno zato i nemaš ništa protiv voljenog Opela jer ti nije izbio pare iz džepa.

Kada budes kupovao svojoj deci auto, seti se sta si napisao nekada negde

Da su te pare bile problem, odavno bi Opel leteo iz kuce
Brzine idu u H-a !!!