Mobilne telekomunikacije
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Mobilne telekomunikacije
jel s4 ima losiju bateriju od note2 ili ja vise koristim telefon 
jutros sam se probudio oko 9:30, punio se celu noc i imao je 100% baterije.... trenutno je 14:45 a baterija je na 3%

jutros sam se probudio oko 9:30, punio se celu noc i imao je 100% baterije.... trenutno je 14:45 a baterija je na 3%

Poslednja izmena od ADrei u 26 Sep 2013, 14:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Brightness ne sme na max.
Nesto tebi bicikla u pozadini...
EDIT:
Ovaj Sony stvarno nije normalan, opet sa Z1 brjave sa ekranima i opet imaju dobre i krsh ekrane
Ne znam sta im to treba da tako unistavaju reputaciju...
EDIT:
Ovaj Sony stvarno nije normalan, opet sa Z1 brjave sa ekranima i opet imaju dobre i krsh ekrane

Skini wakeuplock sa marketa i vidi šta se dešava.
Može da bude sve OK sa telefonom, ali ako imaš loš 3/4G prijem tamo gde je telefon danas bio, a mnogo sinhronizacija je uključeno, to sprži bateriju začas. Ja sam zadovoljan autonomijom S2, ali na poslu jednostavno moram da forsiram GSM i da gasim Data, inače do kraja radnog vremena nema baterije uopšte. Kod kuće što bi spalio za ceo dan 20%, ovde je barem 80%.
Vidi koliko je često awake telefon na battery - pretpostavljam da je stalno tu. I naravno, svaki vlasnik moćnog androida bi trebalo da ima eksternu bateriju uz sebe. Za očekivati je da se neka aplikacija zaglupi i iscedi bateriju. Jedino tako si siguran da nećeš ostati usput bez telefona, jer dok primetiš da nešto nije u redu (obično telefon bude vruć) bude prekasno.
Može da bude sve OK sa telefonom, ali ako imaš loš 3/4G prijem tamo gde je telefon danas bio, a mnogo sinhronizacija je uključeno, to sprži bateriju začas. Ja sam zadovoljan autonomijom S2, ali na poslu jednostavno moram da forsiram GSM i da gasim Data, inače do kraja radnog vremena nema baterije uopšte. Kod kuće što bi spalio za ceo dan 20%, ovde je barem 80%.
Vidi koliko je često awake telefon na battery - pretpostavljam da je stalno tu. I naravno, svaki vlasnik moćnog androida bi trebalo da ima eksternu bateriju uz sebe. Za očekivati je da se neka aplikacija zaglupi i iscedi bateriju. Jedino tako si siguran da nećeš ostati usput bez telefona, jer dok primetiš da nešto nije u redu (obično telefon bude vruć) bude prekasno.
Ja sam stavio active apps widget na desktop i nekoliko puta u toku dana pogasim sve i kliknem clear memory i čini mi se da bolje radi i baterija duže traje.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
20.600din na 12 rata uz moj Mix Net L od 2000din mesečno. Znači biće oko 2000+1800... Videću, ne znam da li je to moguće, da im platim odmah jedan deo cene telefona, tipa 10-15k a da mi ostatak ide na rate. Zna li neko da li je to moguće?stefanan napisao:Urose za koliko nabavljas P6 ? Mislim para
Ranije je moglo. Sad ne znam bas.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Relativno ok cena, vidim da je na oglasima oko 350e. Bas mi se svidja model, jedino da je malo jaca baterija ali moralo je zbog izgleda da se napravi ustupak. Javljaj utiske kad uzmesUroš S. napisao:20.600din na 12 rata uz moj Mix Net L od 2000din mesečno. Znači biće oko 2000+1800... Videću, ne znam da li je to moguće, da im platim odmah jedan deo cene telefona, tipa 10-15k a da mi ostatak ide na rate. Zna li neko da li je to moguće?stefanan napisao:Urose za koliko nabavljas P6 ? Mislim para
Ako uzmes preko web shopa,ja sam dobio pre 2 godine 12 uplatnica za svaki mesec,koje si mogao i od jednom da uplatis,a sada,kada sam uzeo licno u poslovnici,stize mi samo povecan mesecni racun...Uroš S. napisao:20.600din na 12 rata uz moj Mix Net L od 2000din mesečno. Znači biće oko 2000+1800... Videću, ne znam da li je to moguće, da im platim odmah jedan deo cene telefona, tipa 10-15k a da mi ostatak ide na rate. Zna li neko da li je to moguće?stefanan napisao:Urose za koliko nabavljas P6 ? Mislim para
Da li je zbog toga,ili su sada ukinuli posebne uplatnice,ne znam...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Imam LG L9, koju vrstu zvukova treba da upalim da mi se cuje kada nekog zovem a linija je zauzeta (zauzece, ono tu tu tu tu....), i zvuk obavestenja kada imam poziv na drugoj liniji? (secam se na nokiji se culo u slusalici blago tu tu tu dok pricam sa nekim, a neko drugi me zove na drugu liniju)
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Za drugo pitanje, aktiviraj call waiting opciju u call settings
Tapatalk
Tapatalk
Aktivirana mi je call waiting opcija, nego problem je sto nemam zvucni signal da me neko zove na drugoj liniji. Kada sm na "prvoj" liniji, tek po zavrsetku razgovora vidim propusten poziv (neko me zvao na "drugoj" liniji)
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
nema šta tu da se uključuje, mora da se čuje tu-tu tu-tu u slušalici. Jel ti broj postpaid ili pripaid? nekad je bilo da ,kad ostaneš bez kredita, gasi se call waiting pa moraš ručno da ga uključuješ. pozovi *#43# i vidi šta će da piše za call waiting trenutno.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Predpostvljam da je na L9 isto kao i kod mene. Otvoris Dial, menu dugmence, call settings, pa zatim additional settings. Cekiraj ovo zaokruzeno.
Ne znam kakav ce zvuk biti, al to je bar lako otkriti.

EDIT: Ah, ne videh da je neko vec napisao. :glup:
Sent from my LG Optimus G
Ne znam kakav ce zvuk biti, al to je bar lako otkriti.

EDIT: Ah, ne videh da je neko vec napisao. :glup:
Sent from my LG Optimus G
Poslednja izmena od Milos_kg u 27 Sep 2013, 15:20, izmenjeno 1 put ukupno.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!