Da, Valeo se moze naci u Kit-komercu. Mada su stvarno preskupi. U Kit.k. imas i Alca aero metlice, koje su po meni best buy. Kvalitet solidan a cena smesna. 600-700din par
Valeo je sranje. Ja sam ih uzeo za 607, i nisam odusevljen. Lepo brisu, nisu bucni, ali ostavljaju linije ako nije perfektno cisto staklo. To mi se sa drugim brisacima nije desavalo.
Za Mercedes sam umesto originala (5500) uzeo Bosch od uvoznika (2600) i vrhunski su!
Pre neki dan sam pazario Champion brisače, za sada sam oduševljen. Ove nedelje je bilo baš kišovito pa sam ih često palio, peglaju besprekorno i bez ijednog zvuka. Ne znam koliko će da potraju, a videćemo i kako će se ponašati preko zime.
Btw vidim da na šoferci imam tragove kao da je izgrebana tu gde brisač prolazi. Mogu li to ikako ukloniti?
Brisače sam uzeo preko drugara koji se bavi VP-om, kaže mi da je Champion jedini(ili jedan od retkih na našem tržištu) koji je brend jedne fabrike. Uglavnom je situacija obrnuta - brendovi iznajmljuju fabrike, tj rade OEM varijantu, pa mu zbog toga iskustva kupaca bukvalno zavise od ture.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ja stvarno ne znam sta vi kupujete, ali meni brisaci traju po 3 godine, a ne vozim u Dubai-u pa da rade manje nego vasi.
Tata je proletos zamenio fabricku ugradnju na Skodi iz 2007. Tad bila presla oko 130k...
Kalosu je ovo drugi par od 2005, ali je on presao samo ~30k i nisu ovi moderni vec oni standardni.