Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Re: Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Sad ozbiljno, ta priča o svetlim i plavim ljudima se vremenom menjala. Prilagođava se organizam okruženju (evolucija bato). Plavušani bi na našem suncu bili reš pečeni. Ne bi bilo ni jednog sposobnog za njivu, a kamo li za rat u letnjem periodu.
Zahvaljujuci Bosancima, sve je manje plavokosih Slovenaca 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa da, samo za takvu evoluciju sumnjam da je dovoljno par vekova. Ja pre verujem u onog Turcina.paja napisao:Sad ozbiljno, ta priča o svetlim i plavim ljudima se vremenom menjala. Prilagođava se organizam okruženju (evolucija bato). Plavušani bi na našem suncu bili reš pečeni. Ne bi bilo ni jednog sposobnog za njivu, a kamo li za rat u letnjem periodu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
I ja, al reko da dam i neko objašnjenje za one što če da se vređaju zbog Turčina. 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
methane.master napisao:Zamisli da ga je napao HAARP iz Barajeva. Pa kamen na kamenu ne bi ostao.

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jel moze neko detaljno da mi objasni taj Harp ili okaci tekst (po mogucnosti na Srpskom)... 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Negde pročitah da su genetski najčistiji Sloveni (Slaveni?) na ovim prostorima u stvari muslimani iz BiH jer su pre par vekova to u stvari bili Srbi koji su da bi izbegli velike poreze/harače, zatim to pravo bega na prvu bračnu noć i dobili još kojekakve privilegije u velikom broju prešli na islam i na taj način nehotice sačuvali i najčistije slavenske gene. Ima neke logike jer ja plavokose dece i ljudi nigde ne videh više nego tamo. 
Tapatalk

Tapatalk
+1Saša napisao:...i na taj način nehotice sačuvali i najčistije slavenske gene. Ima neke logike jer ja plavokose dece i ljudi nigde ne videh više nego tamo.
Ne,most na adi je u stvari minaret i simbol za muslimane na balkanu. Ili je meni barem taksista tako objasnioH4wkeye napisao:methane.master napisao:Zamisli da ga je napao HAARP iz Barajeva. Pa kamen na kamenu ne bi ostao.A jel bese ima i jedan HAARP u mostu na Adi, u onom pilonu velikom?

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kucaj na guglu "HAARP antene kurir" i izbacive ti gomilu tekstova. Ne mozes da omasis.Gaginh0 napisao:Jel moze neko detaljno da mi objasni taj Harp ili okaci tekst (po mogucnosti na Srpskom)...

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne verujem ja u taj Kurir, vise bih voleo nesto objektivno da saznam... 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
A to bi ti. Ja mislio da nisi u toku oko tih kurirovih prica. Za to ti vec ne mogu pomoci posto me te antene zanimaju iskljucivo u kuriru, da se nasmejem malo. 

Imas u Novom Sadu jednu drzavnu firmu. Odes tamo dole u arhivatorsko odeljenje, imas jednog pogrbljenog Lalu s cvikerima i jednog brkatog Bosanca. Djordje i Dragan se zovu. E, oni ti mogu reci o Haarpu sve sto te interesuje.
Onog treceg, onog malog debilka ne slusaj...

Onog treceg, onog malog debilka ne slusaj...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
http://www.youtube.com/watch?v=yPvs5icfZ0IGaginh0 napisao:Jel moze neko detaljno da mi objasni taj Harp ili okaci tekst (po mogucnosti na Srpskom)...
Boringly average, but also perfect for school run mums
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
^^ Da li mi je utisak varljiv il se ti rugaš "Odeljenju za arhive i žalbe" . 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!