Texonja napisao:![]()
Ne pominji Draganu BMW x28i.Texonja napisao:@Dragan
320d od 184ks ide do stotke za 7.5 sec, a 428i za 5.9 sec, ali nebitno, sustina je ista. Dizel ima 420Nm i isporucuje ih na malim obrtajima, pa to daje taj osecaj "divljastva". Ali kad benzinac zarezi, kao ovaj, jaoooo, je*es pare, zaradicemo za benzin!![]()
Prelep auto, kao i svaka serija 3 kupe do sada...Texonja napisao:@Dragan
320d od 184ks ide do stotke za 7.5 sec, a 428i za 5.9 sec, ali nebitno, sustina je ista. Dizel ima 420Nm i isporucuje ih na malim obrtajima, pa to daje taj osecaj "divljastva". Ali kad benzinac zarezi, kao ovaj, jaoooo, je*es pare, zaradicemo za benzin!
@Milos
Nije nista neudobniji niti udobniji od moje stare 3-jke, to je neki osecaj koji sam stekao. Mada ako cemo posteno, nisam ni imao nekih vecih grba da bih mogao da tvrdim bilo sta pouzdano.
Zaboravih da napisem, polozaj vozaca je dosta nizak. Obicno patosiram sediste na svakom autu, ali ovde sam ga cak malo podigao u odnosu na ono kako ga je vozio prethoni vozac. Generalno, mislim da se auto toliko i ne razlikuje od recimo 3-jke coupe, koliko je BMW napravio utisak da se razlikuje. Zvuk, polozaj vozaca,...
Moja greska.Heineken napisao: Dizel 320d ne moze nikako imati 420 Nm, taj motor ima 380 Nm
pa ja sam ga prvi pomenuomethane.master napisao:Ima i od ovog, tj od potrošnje.
Sent using Tapatalk