Slatkiši & čokolade & kremići :)
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Mislim da bi Podravka mogla da se iskezi malo i plati reklamu na forumu. Makar neki baner da zakupe. Manekene vec imaju, pun forum.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Cek, zar nije Linolada koja ima ovde ista kao ona u Hrvatskoj? U cemu je razlika?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
E... ti bi da ti mi to tek tako otkrijemo? Pa neće moći. Listaj malo temu. 

Posetite www.garaza.rs !
- H4wkeye

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
E, cek da probas original sa vise lesnika. 
Sent from my HTC Desire X

Posetite www.garaza.rs !
- H4wkeye
Taj bi verovatno dve tegle pojeo 

@svi
Bez zezanja, mi koji i naredni put hocemo Linoladu od Trojketa, mislim da bi bilo fer da mu damo pare unapred, posto to vise nije naivna cifra sudeci po najavama.
Bez zezanja, mi koji i naredni put hocemo Linoladu od Trojketa, mislim da bi bilo fer da mu damo pare unapred, posto to vise nije naivna cifra sudeci po najavama.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Dogovori na PP.
Posetite www.garaza.rs !
Posle duzeg vremena kupio eurokrem. Ne mogu da verujem kako ga je pokvario drasko. Bas primetno losiji kvalitet. Steta...
Послато са GT-I9105P користећи Тапаталк 4
Cak ima i male grudvice... stvarno sramota za takav brand i tradiciju
Euro krem nije gandola. Sad se proizvodi po recepturi koju je drašković prodao takovu.
Uglavnom ta njegova "receptura" ne vredi 5 para, nego je to bio način da se izvuku pare iz firme.
Neko je pitao za razliku između cro i srb linolade. Razlika je u 10% lešnika. Cro ima 13% lešnika, a srb 3%. Kad su u nekoj emisiji pitali predstavnike podravke zašto je to tako rekli su da je to "zato što mi to tako volimo". To je fazon kao sa kafom što nama uvaljuju lošije mešavine kafe jer zaboga "mi to tako volimo". Isto kao što volimo i čokolade od 80 grama i sa manjim procentom kakaa.
Zato ja iz principa ne bih kupio ni linoladu ni euro krem kao ni čokoladu od 80 grama.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаталк 4
Uglavnom ta njegova "receptura" ne vredi 5 para, nego je to bio način da se izvuku pare iz firme.
Neko je pitao za razliku između cro i srb linolade. Razlika je u 10% lešnika. Cro ima 13% lešnika, a srb 3%. Kad su u nekoj emisiji pitali predstavnike podravke zašto je to tako rekli su da je to "zato što mi to tako volimo". To je fazon kao sa kafom što nama uvaljuju lošije mešavine kafe jer zaboga "mi to tako volimo". Isto kao što volimo i čokolade od 80 grama i sa manjim procentom kakaa.
Zato ja iz principa ne bih kupio ni linoladu ni euro krem kao ni čokoladu od 80 grama.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаталк 4
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Trojke ti ko diler... prva tura je besplatnatrojanac napisao:E, cek da probas original sa vise lesnika.

@milisav +1
Buraz pre par godina bio kod strica u hr i kupio kafu koju i ovde pije. Skuvao u istom razmeru i kad posle sat ono pocelo.srce da mu lupa. On se sav ufrkiso. Nije znao kolika je krs kafa kod nas tj. ni K od kafe.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Re: AW: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Mozda je zbog cene?
Koja je cena Linolade u SRB...u HR je ako se dobro secam cak u skuplja od Nutele. Pitanje je da li bi je neko kupovao po toj ceni u SRB.
Gesendet von meinem GT-I9505
Koja je cena Linolade u SRB...u HR je ako se dobro secam cak u skuplja od Nutele. Pitanje je da li bi je neko kupovao po toj ceni u SRB.
@Milosav, na te lesnike dodaj i da kod njih ide punomasno mleko, a u Linoladu za nase trziste ide obrano. Nemoj me drzati za rec oko procenata, ali nesto tipa 10% punomasnog mleka kod njih, a kod nas samo 5% i to obranog. Ponizavajuce.
@Floyd, sudeci samo po ovom forumu, ocigledno da su se zajebali sa procenom ako je samo do cene.
@Floyd, sudeci samo po ovom forumu, ocigledno da su se zajebali sa procenom ako je samo do cene.
Re: AW: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Pa ne znam sta je pravi razlog...samo nagadjam