Slatkiši & čokolade & kremići :)
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Zvanicni stav Podravke je smesan i vredja inteligenciju, posto je njihova PR izjavila kako su oni startovali sa identicnom Linoladom, ali se kupcima na nasem trzistu nije dopala.
Doduse, nije samo na nasem. Takvu osakacenu prave i za Bosance, Crnogorce, Makedonce, a mislim i Albance ali nisam siguran, nebitno.
sent from my HTC Sensation
Doduse, nije samo na nasem. Takvu osakacenu prave i za Bosance, Crnogorce, Makedonce, a mislim i Albance ali nisam siguran, nebitno.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pa nije se dopala po ceni. Ja nemam pojma posto je "nasa" verzija, niti posto je u HR, ali po sastavu je ocigledno da drasticna razlika mora postojati.
TT
TT
Cena je slicna makar je bila kad sam kupovao u hr pre par godina... e sad ovde vise zarade kao i kraft na milki to je poenta...citao sam negde milka je duplo skuplja u nemackoj po sastavu proizvidjacka cena kakao.mleko..... a prodaje se jeftinine nego kod nas duplo pa i. Vishe...
Послато са GT-I9105P користећи Тапаталк 4
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ako je cena slicna/ista, onda je jos veci bezobrazluk. Sa druge strane, kako ih nisam probao, mozda nasa verzija i jeste bolja - valjda je to navika da jedemo namirnice upitnog sastava. 'bes ga, trazi organizam 

GTFO!pedja napisao:mozda nasa verzija i jeste bolja

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
swemir napisao:Cena je slicna makar je bila kad sam kupovao u hr pre par godina... e sad ovde vise zarade kao i kraft na milki to je poenta...citao sam negde milka je duplo skuplja u nemackoj po sastavu proizvidjacka cena kakao.mleko..... a prodaje se jeftinine nego kod nas duplo pa i. Vishe...

MilisaV napisao:Neko je pitao za razliku između cro i srb linolade. Razlika je u 10% lešnika. Cro ima 13% lešnika, a srb 3%. Kad su u nekoj emisiji pitali predstavnike podravke zašto je to tako rekli su da je to "zato što mi to tako volimo". To je fazon kao sa kafom što nama uvaljuju lošije mešavine kafe jer zaboga "mi to tako volimo". Isto kao što volimo i čokolade od 80 grama i sa manjim procentom kakaa.
Zato ja iz principa ne bih kupio ni linoladu ni euro krem kao ni čokoladu od 80 grama.
Ja volim Linoladu, ali smatram da je to što nama uvaljuju osiromašenu varijantu izuzetno ponižavajuće, i zato je ne kupujem. Mogo bih naći nekoga da mi je donese iz Hrvatske, ali neću, jer to ne menja suštinu problema. Dok u Srbiji Linolada ne bude ista kao u Hrvatskoj, ja je neću kupovati.Texonja napisao:@Milosav, na te lesnike dodaj i da kod njih ide punomasno mleko, a u Linoladu za nase trziste ide obrano. Nemoj me drzati za rec oko procenata, ali nesto tipa 10% punomasnog mleka kod njih, a kod nas samo 5% i to obranog. Ponizavajuce.
Ђенерал Јанковић
U Srbiji je mnogo jeftnija nego u Hrvatskoj...
Izgleda da ču morati da pravim pauzu sledeći put kad prelazim Hrvatsku na putu u Srbiju....da ne bude samo Trojke gavni diler 

- Dobar dan, imate li šta da prijavite?
- Paaa..., imam tu neke teglice Linolade za prijatelja, par guma za drugog prijatelja, neke suvenire za trećeg...

- Paaa..., imam tu neke teglice Linolade za prijatelja, par guma za drugog prijatelja, neke suvenire za trećeg...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nadam se barem organiziranoj poseti u zatvoru

Ne fali nista ni Loganu i Sanderu, ako cemo realno. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
A ima ih koji su i Jugom zadovoljni 
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2

sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2