Fiat 500L
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Re: Fiat 500L
Nisam bio u zemlji.Ona mi je samo rekla preko telefona da ima Megan 3 po toj i toj ceni,ja nisam ni proveravao sajtove,verujuci joj.Dali mi prodavca,ovaj mi ispricao sta ima od opreme i naravno mudro je precutao Musino poreklo rekavsi da je to oprema izmedju autentika i ekspresna i tako.Ja dado ucesce a zena rate.Jos je i za kredu zajebali.Ucesce je bilo 5000 eur.
U to vreme koreanci su bili 11990
U to vreme koreanci su bili 11990

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I od mene glas za Civic naravno. A CA je ok banka, ja imam 3 kredita kod njih i generalno moze se sve dogovoriti sa njima.
Sent from my HTC Desire X
Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
ako izdejstvujem 5.9% fiksne kamate na 60 m umesto 36 koliko standardno daju,eto mene u HONDI diesel

Mislim da ne treba da se nadaš previše.
Ja kada sam uzimao kredit te povoljnije kamatne stope od 5,9% su bile samo za kredite do 36 meseci, preko toga ni pod razno nije bilo moguće pregovarati.
Inače je u pitanju findomestic banka u pitanju i bili su jako korektni ali samo u okviru toga što je zacrtano.
Ja kada sam uzimao kredit te povoljnije kamatne stope od 5,9% su bile samo za kredite do 36 meseci, preko toga ni pod razno nije bilo moguće pregovarati.
Inače je u pitanju findomestic banka u pitanju i bili su jako korektni ali samo u okviru toga što je zacrtano.
-
- Banned
Gospodja je malopre izjavila citiram:Jao kako mi se svidja taj nabudzeni trekking sa pokretnim krovom,moze li to kod Honde
Ali ova slika dovoljno kaze...i zato Trekking ( p.s. slika je pozajmljena sa drugog foruma )

Ali ova slika dovoljno kaze...i zato Trekking ( p.s. slika je pozajmljena sa drugog foruma )

ja ne vidim, zasto? 
garntujem da 500L u full opremi sa 17icama, bicolore uz jos mrvicu smikne moze da izgleda bolje od trekinga. Usput je stabilniji, manje trosi i mozes da uzmes jaci motor za manje para..
Da ima 4x4, potpuno bih razumeo... Ovako, pogotovo sto stize sa 4season gumama

garntujem da 500L u full opremi sa 17icama, bicolore uz jos mrvicu smikne moze da izgleda bolje od trekinga. Usput je stabilniji, manje trosi i mozes da uzmes jaci motor za manje para..
Da ima 4x4, potpuno bih razumeo... Ovako, pogotovo sto stize sa 4season gumama

-
- Banned
stos je u tome sto subvencija vazi uz NACIONALE,TREKKING i LIVING ali ne i uz originalni 500 L.Trekking dozvoljava pakovanje sve opreme dok nacionale ima samo ta dva paketa.

Koji bre pokretan krov? Ništa ne razumem!
Pokretan je panel ispod stakla, kao veliki siber.
Sent from my ZTE-SKATE
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Znam da je pokretna "zavesa" koja pokriva staklo, al je staklo nepokretno. Postoji i stakleni krov koji se otvara.
Miloše šta ti fali od opreme kod Nacionale varijante?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Banned
Mozak mi fali Pajo,MOZAKpaja napisao:Znam da je pokretna "zavesa" koja pokriva staklo, al je staklo nepokretno. Postoji i stakleni krov koji se otvara.

Mislim da je ovo podatak koji nam je falio da ti kvalitetno pomognemo.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nedavno pročitah da tamni panorama krov (a svi su takvi) koji se ne otvara povećava temperaturu u kolima, pa eto... čisto da se uzme u obzir.
Širim haos!
-
- Banned
mislis...methane.master napisao:Nedavno pročitah da tamni panorama krov (a svi su takvi) koji se ne otvara povećava temperaturu u kolima, pa eto... čisto da se uzme u obzir.