Tapatalk
Ja bih platio koliko treba za normalnu verziju. Ili, ako je stvarno problem cena, mogli bi zajedno sa osiromašenom-jeftinom da ponude i normalnu-premijum.jaksa napisao:U Srbiji je mnogo jeftnija nego u Hrvatskoj...
Fali što ga je kupio Nestle... tj. kupio je ceo Centroproizvod.Saša napisao:A šta fali recimo Cipiripiju?![]()
Bueno je odličan.Grujic napisao:Ako si jeo nutelu i kinder bueno onda jesi zatekaododuse za nutelu nisam siguran da je ista kao crni deo
To samo znači da nisu narokani raznom hemijom za održavanje svežine, kao mnogi strani proizvodi.Ogi napisao:Na primer, slatkisi koje ja najvise volim: cokoladna bananica, jaffa, menc melou, variraju ukusima od odvratnog do fenomenalnog, od svezeg do uzeglog u zavisnosti od klime, polozaja meseca, nadmorske visine itd. *ebes ti slatkis koji je drugaciji svaki put kada ga kupis pri cemu preko leta nije jestiv maltene.
Meni je grcka Marenda odlicna - bolja od Nutele sto puta. Inace, meni je Cipiripi odlican i pre, a i sada - kupujem ga stalno, jedino sto je malo masan ali je i ukusan ruku na srce.snork napisao:Ja bih platio koliko treba za normalnu verziju. Ili, ako je stvarno problem cena, mogli bi zajedno sa osiromašenom-jeftinom da ponude i normalnu-premijum.jaksa napisao:U Srbiji je mnogo jeftnija nego u Hrvatskoj...
Fali što ga je kupio Nestle... tj. kupio je ceo Centroproizvod.Saša napisao:A šta fali recimo Cipiripiju?![]()
Sve u svemu, Eurocrem made in Gornji Milanovac (ili Trebinje) je zakon. Tu je još i Krem-krem, a probaću i taj grčki iz Vera...