NexT napisao:
A, secam se da su jedne zime Tigrove gume u Tempu bile skuplje nego u servisu sa sve montazom.
Jeste, one godine kada su po prvi put rekli da su zimske gume obavezne, pa na kraju ispadoše samo 2 na pogonskim točkovima.
Pođem u Tempo na Vilinim Vodama, isped vulkanizer, kaže mi da je kod njih jeftinije sa montažom, nego da kupim u radnji i donesem, ostavim kola da stave gume, odem u radnju, stvarno tako

.
Što se tehnike tiče, ne znam, poslednje što sam kupovao bio je u jednom velikom lancu tehnike, prvo mi nisu dali garaciju i fiskalni, jer su robu doneli kući i samo ostavili uz napomenu da je sve OK. U međuvremenu se ispostavilo i da je uređaj u startu bio neispravan, ali bez garancije i fiskalnog sam mogao da se slikam.
Na kraju kada sam im pripretio tržišnom, odn. rekao da sam zvao Ministarstvo trgovine i dobio instrukcije od njihovog pravnika

, garanicija i fiskalni račun je već sutra bio u poštanskom sandučiću.
Ali sam se natezao čitavu nedelju

.
Treba uvek naručiti robu, preko interneta i platiti kad vam stigne u kuću i kad sve prekontrolišete.
Malo sam oftopikvao oko tehnike, ali nije loše znati, a što se tiče ulja, prepuštam to mehaničarima, nisam dosada kupovao

.