Motociklisti - ravnopravni učesnici u saobraćaju?

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
MAD MAX
Banned
Reactions:
Pridružio se: 22 Feb 2012, 22:19

Re: Motociklisti - ravnopravni učesnici u saobraćaju?

Post od MAD MAX »

Ovaj sa SUV om nije normalan šta je uradio.
Vidi se da ovi momci nisu neki manijaci, jer da jesu, ovaj ne bi ostao živ.
Da pogazi motore, ide na ljude, ludak.
Verujem da ga ne bi ni udarili. Malo dreke i kraj. na kraju filma, vidi se po reakcijama da momci nisu prof batinaši i da adrenalin radi.
Skup motorista je jasan, i pametan bi obratio pažnju. On je sa autom se zabio u njih i nije držao osstojanje. Da su motoristi kršili sve propise OK, ali ovu budalu treba ubiti.
Ja sam motor vozio godinama i znam da se problem može imati samo sa bahatim i lošim vozačima. Znači oboje odjednom.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Mislim da grešiš, ovaj što snima je čini mi se među prvima u skupu, i oni su naišli na kola, ne obrnuto, drugo piše da je bio sa detetom u kolima, i logično da nije hteo da vaga kakvi su i da li u toj gomili možda bude po koja budala da napravi sranje nego je logično gledao da izađe odatle, i njemu je adrenalin, još dete...

Jedino mi sa snimka nije jasno gde je bio onaj koji leži, jasno se vidi da je zgazio motor, ali gde je taj bio
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Niti se vidi u gomili da li je neko njemu uradio nesto,tipa lupao u staklo,kola ili slicno,da bi on odreagovao punim gasom na pocetku snimka...
Ni najbahatiji to nece uraditi olako,tako da pregazi nesto,a ovaj u dzipu da je bio bahat,mogao ih je razbacivati po onom putu kao muve...
Jasno se vidi da radi nesto lose,samo kada ima jakog razloga za to.

Grujicu,moje misljenje je da je on zakocio,ovaj ga udario dzipom,pao sa strane,ustao i krenuo na ovog sa dzipom,sa jos par njih,kada je ovaj reagovao i dao pun gas...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
MAD MAX
Banned
Reactions:

Post od MAD MAX »

Ovaj sa SUV je svirao (i ko zna šta je psovao) jednom ispred što je usporavao, a ovaj aktuelni motorista je sa njim imao po tom pitanju neku priču, pri čemu je nekim gestom džipista nastavi da vređa, pretpostavljam. Potom ovaj aktuelni počinje da koči a ovaj ga namerno udara. I šta je očekivao?
I na kraju gazi ljude i motore.

Ne sporim da su ovi motoristi iritantni i u obliku horde.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ne znam što pišem na ovoj temi al ajd da ispoštujem.

Dakle činjenice su

-range rover zakačio motor u toku vožnje što se ne vidi na snimku
-lik iz grupe hoće da ga zaustavi tako što koči ispred njega(što je po meni debilizam) i pritom ga dzip udara ali motorista uspeva da ne padne
-lik silazi sa motora i kreće ka vozaču a pritom ne stiže ni da progovori reč sa vozačem niti da udari kola i slično a vozač kreće i pritom gazi sve pred sobom. na snimku se vidi da mu je bio zatvoren prozor
-normalno svi krenu za njim i ponovo ga zaustave međutim totalno debilno tako što su stali ispred njega a već su videli da je spreman da ih pogazi

Sad što nekoga frustriraju motociklisti je sasvim ok, ali ovde je bio u pitanju čist pokušaj ubistva i nadam se da će za to i odgovarati na sudu.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

@Mad Max
Ma gde si ti video da dzipista i u jednom trenutku vredja???
Koliko vidim,samo ovaj nesto kenja vozacu dzipa,a onda pokusava da ga zaustavi.
A ne znam kakva kola ti vozis,ali ni jedna koja sam ja cuo,cak ni smart,nemaju ovako slabe sirene.
Tako da ces videti da zapravo motociklisti njemu sviraju,ili jedan drugom,da se organizuju da ga zaustave...

Jesi li ti video koliko je onaj zakocio?
To je dzip od 2 i po tone,ne Megane Sport,pa da zakoci u sekundi.
Niti je coveku palo na pamet da ce car da zakoci skroz,kao sto nikom normalnom ne bi palo na pamet...
Kakvu god da su raspravu imali,on nema pravo njega da zaustavlja i isteruje licnu pravdu.
(Ovo kazem,i ako sam i sam to radio par puta)

@ftj
Ne frustriraju nas motociklisti,vec je iz tvoje perspektive uvek kriv automobil,jer si i sam vozac motocikla,pa smatras da je ovakav nacin voznje skroz ok,sto zakonski nema veze sa mozgom.
I gde si ti video da je on njega ranije udario?
Ja sam skapirao da se prica o tome kako ga je udario kada je ovaj kocio,jer se samo to udaranje spominje.
A vec sam rekao da mislim da je dao pun gas kada je njih vise krenulo na njega,a sta se zaista desilo,i da li su ga napali pre njegovog davanja gasa,to ne mozemo da znamo,jer na snimku nije prikazano.
Tako da su ti sve cinjenice zasnovane na pretpostavkama,sto znaci da nisu cinjenice.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

ftj napisao:Ne znam što pišem na ovoj temi al ajd da ispoštujem.

Dakle činjenice su

-range rover zakačio motor u toku vožnje što se ne vidi na snimku
-lik iz grupe hoće da ga zaustavi tako što koči ispred njega(što je po meni debilizam) i pritom ga dzip udara ali motorista uspeva da ne padne
-lik silazi sa motora i kreće ka vozaču a pritom ne stiže ni da progovori reč sa vozačem niti da udari kola i slično a vozač kreće i pritom gazi sve pred sobom. na snimku se vidi da mu je bio zatvoren prozor
-normalno svi krenu za njim i ponovo ga zaustave međutim totalno debilno tako što su stali ispred njega a već su videli da je spreman da ih pogazi

Sad što nekoga frustriraju motociklisti je sasvim ok, ali ovde je bio u pitanju čist pokušaj ubistva i nadam se da će za to i odgovarati na sudu.
Ja ne znam odakle ti te činjenice al to ja na snimku nisam video, pogotovo ovo pod 1 kad kažeš da se ne vidi na snimku
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Molim vas da mi niko ne zameri, ali....nemojte da srt kako su bajkeri nevini? :censored:
Bre, pa ovaj klip liči na onu scenu iz filma "Mad Max 1". I da, svi su fini i poštuju propise. :naughty:

Čast izuzecima, ali i takvih je malo.
MAD MAX
Banned
Reactions:

Post od MAD MAX »

Heroj
Nisi u pravu, pogrešan ti je pristup. Džipista je napravio par nepotrebnih gafova + udara namerno čoveka na motoru tvojim vozilom od 2 tone. Drugo čuje se i auto sirena u drugom planu - dalje, kad je kočio prvi put..
Pazi, nemoj ti ovako sa motoristima, nije zdravo, veruj mi :kezo:

Opet kažem ova horda nije propisna, po bilo kom propisu.
Ali džipista je gori 100 puta. Možda mu je bivšu odveo motorista :rofl:
Čak imam utisak da je ko zna šta rekao momku koga je udario kad je ovaj prišao. Pogledajte, vidi se da je čovek prvo prišao prilično normalno, a onda nastavio da ludi. Zašto li?
Korisnikov avatar
dzoni
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2012, 22:00

Post od dzoni »

Ovo sam morao da prokomentarisem, meni je neverovatno da vi branite motocikliste po ovome sto se vidi na snimku. Kao sto se vidi, ovde lik sa dzipom nista nije prvi uradio, sto rece Heroj, ovo su sirene motocikala sto se prvo cuje. A meni da 100 motociklista stane i da pokusa da otvori vrata, a ja unutra sa zenom i decom, sve do jednog koji je ispred mene bih izgazio, bez problema. Ko je su oni da te zaustavljaju na putu, i da prilaze autu, da cupaju kvaku da otvore vrata? Ako je ovo sve nastalo zbog ovoga sto se vidi na snimku, potpuno opravdavam vozaca Range-a.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Pitanje je da li je nesto prethodilo snimku. Tesko je ovako tumaciti.

TT
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Nisu svi bikeri takvi,daleko od toga,ali ovo ovde je klasican banditski napad...
Ja bih to na sudu cak i gledao kao organizovani napad.
Ovakvo nesto,ovakav masivni napad,gde neko nema sansu da se odbrani,ne sme da se dozvoljava.
Da su ga ubili,a moze se covek ubiti jednim udarcem,nit bi se ikada saznalo ko od njih 100 je to uradio,niti bilo sta.
Off topic
Pa kod nas sudovi jurcaju svedoke i nude im sto sta,da bi povezali 3 i vise ljudi u svako kriminalno delo,jer se to vodi kao organizovani kriminal/organizovano kriminalno delo (valjda).

@Mad Max
Kao i obicno,izmisljas neke stvari,a svako svoje misljenje iznosis kao cinjenicu,da bi post dobio na jacini.
Nije bilo sirene dzipa ni u prvom,ni u drugom,ni u trecem planu.
Da imam snimak sirene Range Rovera,bilo bi svima jasno da izmisljas.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Jel stvarno misliš da bi neko zaustavljao džip čisto onako iz obesti? Uostalom piše i u članku.
Range Rover attacked by motorcyclists after driver accidentally hit a biker
Ni u jednom trenutku se ne vidi da ga je neko toliko ugrozio pa da se toliko preplaši da krene sve redom da ih gazi, očigledno je u pitanju psihopata.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

@ Ftj

Nek je i udario, kako u citatu kaže, slučajno nekog, to nikom ne daje za pravo da ga juri, da koči ispred njega, da pokušava da ga izvuče iz kola...

Da sam ja bio na njegovom mestu i da su mi u kolima žena i dete bio bih više nego uplašen.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

@ftj
Ok,znaci on ga slucajno zakacio i oni ga napali?
To je tvoj zakljucak? I on je tu psihopata zato sto su ga oni napali?
A ono sto se vidi na snimku,jeste da lik na motoru koci,da ga ovaj udara branikom,da posle svi staju,njih vise silazi sa motora i dolaze ka njemu,onda verovatno neki okrsaj,jer nisu dosli sigurno da ga pohvale,on daje gas i udara u parkiran motor na sred ulice,,motor pada i podlazi pod vozilo,on predje preko motora,jer drugacije ne moze da prodje,ne bi li pobegao od njih.

Ne desilo ti se da Bog da,pa da otkrijes koliki ti mozes psihopata da budes kada te njih 100 okruzi,i napadnu tebe sa zenom i dvoje male dece...
Da je on pregazio nekoga,pa da kazes da je psihopata... Ne,on je udario i pregazio prazne motore,od likova koji su sisli da ga biju.
Da je psihopata,bacao bi ih po putu kao muve,2. put kada su ga zaustavili i otvorili vrata,takodje ne bi izbegao sve i udario samo prazan motor,nego bi isao redom,a 3. put bi ubacio u rikverc i umesto da dobije batine,kao sto je dobio,lepo pobaca njih par i nastavi dalje...
Jel ti kapiras da nema sanse oni da ga zaustave,osim ako on to ne dozvoli?
I on je ispao psihopata na kraju?
Ja ne verujem sta citam.

Evo,ja ti prvi kazem da bi se ti motociklisti losije proveli da sam ja bio u tom Range Roveru,umesto tog lika.
A ako mislis da sam psihopata,ok,tvoje misljenje.
Odgovori