PayPal
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: PayPal
Preracunaju ti oni eure u dolare.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ako je to ta plastična lajsna što se navlači za 15$ na aliekspresu mož' da kupiš 50 metara toga i besplatna ti je isporuka. I imaš sve boje.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dobijes ga 'vako - 5m:Ogi napisao:Znaci nema sitnih slova i skrivenih troskova ?Ok, vi se razumete.
A je l' moze da se plati u EUR iako je cena u $ ?
Svidja mi se ovo bas samo sto bih ja to stavio i spolja oko grila, video sam to negde i izgleda extra.
Pretpostavljam da se ovo dobije kao jedna dugacka placticna nit pa se sece ?

Banka ce ti uraditi konverziju valuta, kako njima odgovara, ti bi to bar trebao da znas. Svakako ti se kartica zaduzuje u EUR.
Eh, da, racunaj da ce bas potrajati dok stigne.
- rele
- Pridružio se: 07 Maj 2012, 21:11
- Garaža: Honda CB 750 Four K,Ducati Scrambler F.T,Honda Monkey,Cupra Formentor,Fiat 500C
- Kontakt:
Nisam citao temu od pocetka ali samo da naglasim da od kada su uveli p.p kod nas poceli su da naplacuju porez na sve sto stize spolja.
Kada salje fizicko lice limit je 70e,kada salje pravno lice limit je 50e a kada se licno unosi onda je limit 100e.
Tipicno za Srbiju......
Kada salje fizicko lice limit je 70e,kada salje pravno lice limit je 50e a kada se licno unosi onda je limit 100e.
Tipicno za Srbiju......
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Hoce neko da mi kupi ovo, za moje pare naravno ?

P.S. Da li internet kartice mogu da se koriste za SVE internet kupovine odnosno bilo gde, bez ogranicenja ? Na primer, Visa Virtuon Raiff banke ?
Poslednja izmena od Ogi u 30 Sep 2013, 20:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako se naručuje za Ogija ja bih molio ovo: http://www.aliexpress.com/item/New-arri ... 04177.html
Treba mi kao rođendanski poklon za jednog drugara.
Treba mi kao rođendanski poklon za jednog drugara.

-
- Banned
haha, vrh
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
-
- Banned
Ok, nece niko da kupi za mene, to mi je jasno :-D ali ponavljam pitanje za Raiff Visa Virtuon, ako je ok da je sutra uzmem. Ili Intesa ima nesto bolje ?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Bilo šta što može da služi za internet plaćanje. Ja imam Intezu Internet i neku Erste Junior koja može za net plaćanje da se koristi.
Intesa ne košta ništa, nema održavanja, nema minimuma inicijalne uplate, gotova za 10 radnih dana. Uplatiš koliko ti treba....
Intesa ne košta ništa, nema održavanja, nema minimuma inicijalne uplate, gotova za 10 radnih dana. Uplatiš koliko ti treba....
-
- Banned
Raiff trazi 20e uplate.
- pedja
- član 001
Ja koristim Intesinu, jer svakako tamo imam racun, pa uvek online mogu prebaciti koliko mi para treba. Inace je besplatna, kako je vise puta spomenuto.
TT
TT
-
- Banned
Sutra uzimam, nema leba od vas.
-
- Banned
Danas me neka glupaca iz Intese istripovala, ja je lepo pitam da li radi kartica sa PP a ona ce MOM MUZU NIJE RADILA, ne znam da li radi, mozda ne radi ?!! Onda kaze da moram da imam 10% vise na karti od iznosa placanja, to mi nisu rekli u korisnickom ? Kaze neki sajtovi traze kreditnu. Tako da nisam i uzeo kartu na kraju ! Jedno pitanje, placanje ide preko PP, da li to znaci da SVAKI sajt koji podrzava PP podrzava i karticu jer sajt zapravo nema veze sa karticom vec samo PP ?
- pedja
- član 001
I odgovor je: Intesina internet kartica se bez problema registruje i koristi na PayPal-u. Da, ako radi kod PP, radice na svakom sajtu koji koristi PP.
Naplacen iznos nikada nije u cent isti kao na sajtu. Tu idu konvеrzije, provizije... I kada placam na nasim sajtovima, uvek mi skinu nesto vise novca, pa se kasnije taj iznos umanji. U Call centru su mi pojasnjavali da je to neka bezbednosna fora banke, tj da bi sebe obezbedili prilikom konverzija stranih banaka itd. Kada sve legne i dobije se tacna cifra, onda vrate visak... Narucujem neke delove ortaku sa Ebay-a, i konacnu cifru mu saopstim tek kada se konacno proknjizi na kartici, jer do tada pojma nemam koliko ce izaci. Nije bas 10%, sitnije je dosta.
Naplacen iznos nikada nije u cent isti kao na sajtu. Tu idu konvеrzije, provizije... I kada placam na nasim sajtovima, uvek mi skinu nesto vise novca, pa se kasnije taj iznos umanji. U Call centru su mi pojasnjavali da je to neka bezbednosna fora banke, tj da bi sebe obezbedili prilikom konverzija stranih banaka itd. Kada sve legne i dobije se tacna cifra, onda vrate visak... Narucujem neke delove ortaku sa Ebay-a, i konacnu cifru mu saopstim tek kada se konacno proknjizi na kartici, jer do tada pojma nemam koliko ce izaci. Nije bas 10%, sitnije je dosta.