Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
S obzirom da je astra udarena u suvozačeva vrata, a fijat u svojoj traci, prrtpostavljam da je vozač astre izgubio kontrolu i poprečio se na putu.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаталк 4
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Malo pre sam naisao na nesto interesantno. Oko 21:40 ja i par drugara smo prolazili kroz grad, i vidimo ispred nas blica rotacija. Padala je veoma jaka kisa u tom trenutku. Pridjem ja polako, vidim punto saobracajne policije parkiran u desnoj traci sa rotacijom, ispred njega jedno desetak metara poredjani cunjevi tako da je desna traka skroz zagradjena. Izmedju cunjeva, u samoj traci, postavljeno dosta onih kao piramidica sto koriste kad vrse uvidjaj, ali zbog kise nisam mogao da vidim sta su obelezavali, ali je bilo nesto malo. Na trotoaru pored, dva saobracajca savijena sa baterijskim lampama traze nesto. Osim toga, nigde nije bilo ni jednog auta, niti nista. Jedino su neki momak i devojka jedno 10-ak metara od policajaca stojali zagrljeni, da li imaju veze sa time pojma nemam. Mada nemam pojma ni sta je bilo.
-
- Pridružio se: 09 Feb 2013, 10:56
I ja predpostavljam da je izgubio kontrolu vozac astre posto je na tom delu ostrija krivina , ko ne zna za tu krivinu i vozi malo brze (tu je ogrtanicenje ako se ne varam 40 km/h) pogotovo po kisi moze da izgubi kontrolu i uletu u kontra smer , tu su letos izleteli sa motoromom , probili bankinu i sleteli u provaliju , svake godine se tu nesto desi nazalost, inace to je 200 metara od moje zgrade.MilisaV napisao:S obzirom da je astra udarena u suvozačeva vrata, a fijat u svojoj traci, prrtpostavljam da je vozač astre izgubio kontrolu i poprečio se na putu.
Sad oko 18.20 vidim na B. Kosi malo pre crkve u Partizanske Avijacije Fiat Marea zaorala travnjak pored puta i zviznula u drvo, bas je unisten spreda, ispucani airbagovi, ali sam video samo pandure koji po kisi rade uvidjaj i nikog vise...
Tu je bas ravno, pregledno, dve trake... ko zna sta je bilo - ili mu neko izleteo ili izgubio kontrolu cim je zaorao po travnjaku izmedju ulice i pesackog.
Tu je bas ravno, pregledno, dve trake... ko zna sta je bilo - ili mu neko izleteo ili izgubio kontrolu cim je zaorao po travnjaku izmedju ulice i pesackog.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ja nisam. Moja Marea je u garaži, u SM, ne kisne, ne vlaži.....cozmo napisao:Sad oko 18.20 vidim na B. Kosi malo pre crkve u Partizanske Avijacije Fiat Marea zaorala travnjak pored puta i zviznula u drvo, bas je unisten spreda, ispucani airbagovi, ali sam video samo pandure koji po kisi rade uvidjaj i nikog vise...

- H4wkeye
A Drobnjak i dalje direktor Puteva Srbije, vec sestu godinu ako se ne varam. Ni silne afere, ni krivinci postupci koji se vode trenutno protiv njega ocigledno ne znace nista, on je covek strucnjak. Ja bi takve streljao bre, nema zatvor. Ta stoka nije za bolje. 

Činjenica je da bi se problem pešaka koji pretrčavaju auto put dao rešiti vrlo efikasno postavljanjem ograda kao kod sajma, samo da neko hoće da se pozabavi time.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Koliko samo takvih ima na hiljadama drugih pozicija - pa nije Srbistan toliko zagnjuren u govna bez jaaaako dobrog razloga.... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Veruj mi da sam odmah pogledao tablice.Martin napisao: Ja nisam. Moja Marea je u garaži, u SM, ne kisne, ne vlaži.....
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja večeras u Delta City kad ono dva čukanja, jedno ispred, čim se izađe sa parkinga neki se pukli. Drugo u garaži, u prizemlju. A sad sam otišao u DC i ko zna kad. Mrzim onaj njihov prilaz i parking i sve.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- H4wkeye
Mislim da to pretrcavanje autoputa i setanje po istom ima vise veze sa mozgom ljudi ovde nego sa zastitnim ogradama. Nisu svi autoputevi u inostranstvu zasticeni visokim barijerama, pa opet nema toliko pesaka tamo. Nego su ljudi ovde nenormalni.paja napisao:Činjenica je da bi se problem pešaka koji pretrčavaju auto put dao rešiti vrlo efikasno postavljanjem ograda kao kod sajma, samo da neko hoće da se pozabavi time.
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Evo da iskopiram sa teme o mom autu i da dodam
Da nije bilo mog auta, pitanje šta bi bilo sa decom. On ih je spasio da se ukucaju direktno u kuću. Pored male u autu još dva klinca (stariji II razred, a mlađi I razred srednje škole) i pitanje koliko bi bili povređeni ili čak ne daj bože možda izgubili živote. Iz nepromišljenosti svašta može da se desi. Sve je ovo bilo da samo trknu do prodavnice.Juče kod mojih u Maradiku stradao je moj Aksentije.
Odvalili ga juče popodne parkiranog na ćupriji (udaren sa leve strane pozadi i nabijen na kuću isto pozadi ali sa desne strane) i ne može da se vozi na duže t.j. samo može da se preparkira.
Odvalila ga je samo tako. Mi sedeli posle ručka u kući i kad je tresnulo odmah sam znao šta se desilo.
Ujak dao, sestričini od nepunih 18 godina, Vektru sa 2000 kubika da ide po pivo u prodavnicu. Mala samo što je položila i još nije uzela dozvolu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ma super se sve završilo, dok god niko nije ozbiljnije povređen. Materijalna šteta se uvek nadoknadi.
Posetite www.garaza.rs !