Dobro veče
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Dobro veče
Malo je to, moras jos minimum 2 seta da nabavis. 

moram minimum 2 seta da prodam... ako uzmem one 20" moracu preko zime u sobi da ih drzim, u garazi vise nemam mesta
mada mi nebi smetale...

mada mi nebi smetale...
- Kuzmanovic
Ukucaj neke klinove u zid, pa ih okacis u sobi. 
Sta si resio za felne?
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2

Sta si resio za felne?
a kad slicne vidim na nekim "terencima"...Delija napisao:Blagi uzas, kao na kocijama...Kuzmanovic napisao:Cim se oporavi, pocece da smislja plan kome da proda njegova dva seta, pa nabavi ovo cudo.
EDIT: Evo i slika cele felne.
![]()

nisam jos nista zato sto je neozbiljna cenaKuzmanovic napisao:Ukucaj neke klinove u zid, pa ih okacis u sobi.
Sta si resio za felne?

sacekacu jos par dana da mi prodje neka guzva oko faxa (ko u sred januarskog ispitnog roka ode na skijanje, u oktobru uci

mada mi se u poslednje vreme vise svidjaju rotor 20zoll kao sto sam imao, ako ne zavrsim nista sa njim mozda uzem na prolece nov set... malo su mi rs4 zastarele

http://www.ebay.de/itm/ORIGINAL-NEU-AUD ... 1c36f117d3
trenutno se kotrljam na ovim

Poslednja izmena od ADrei u 30 Sep 2013, 22:24, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Adrei, ovlasceni preprodavac felni za Audi za bivsu Ex-Yu. 

Ja te nisam uopste skontao.Markoni napisao:Da, da, jesam, ali kako je kisa padala nisam bio skroz siguran da si ti vozio...
Tapatalk Post

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ti se nisi ni video jer si propao u sedište i spavao 

Pa jes', nisko sedim, fala u Bogu to je u GTIu bas nisko...
@next:D pa mokra stakla, puna kapljica, sta tu ima da se skonta...

@next:D pa mokra stakla, puna kapljica, sta tu ima da se skonta...

- Kuzmanovic
A tebi kao lose i na ovim felnama?ADrei napisao:nisam jos nista zato sto je neozbiljna cenaKuzmanovic napisao:Ukucaj neke klinove u zid, pa ih okacis u sobi.
Sta si resio za felne?
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2![]()
sacekacu jos par dana da mi prodje neka guzva oko faxa (ko u sred januarskog ispitnog roka ode na skijanje, u oktobru uci), pa cu videti ima li sanse da se dogovorim sa njim... po ovoj ceni sam siguran da ih nece prodati
mada mi se u poslednje vreme vise svidjaju rotor 20zoll kao sto sam imao, ako ne zavrsim nista sa njim mozda uzem na prolece nov set... malo su mi rs4 zastarele
http://www.ebay.de/itm/ORIGINAL-NEU-AUD ... 1c36f117d3
trenutno se kotrljam na ovim![]()
![]()

Po meni, za nijansu mu bolje stoje felne sa RS4 nego rotor. Ali stvarno, nijanse su u pitanju. U svakom slucaju, neces pogresiti sta god da izaberes. Jedino mozes finansijski da pogresis, mada si i to doktorirao.

lepe su meni ove "Y" 19zoll , tj. meni su najlepse 19" koje idu na A5... problem je sto je 19" malo za ovoliki auto, neki minimum je 20" da bi licio na auto
idealna velicina je 21" ... po formuli by ADrei koja glasi --- najveca fabricka felna za taj model +1zoll ---

idealna velicina je 21" ... po formuli by ADrei koja glasi --- najveca fabricka felna za taj model +1zoll ---

- Kuzmanovic

O ludaka, majko moja!
Ja bih razvalio te tvoje felne zajedno sa kompet trapom za nedelju dana maximum.

Ja bih razvalio te tvoje felne zajedno sa kompet trapom za nedelju dana maximum.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma ni ne mora da ih vozi - gleda ih u garazi 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Dobro jutro
Malopre je lik ispred mene u novog A6 TDI-ja sipao 10.000 evropremijuma
Ja bih se pojeo! Ne zbog para vec zbog cimanja, a lik mrtav hladan, sreca nije ga upalio...

Malopre je lik ispred mene u novog A6 TDI-ja sipao 10.000 evropremijuma

Ja bih se pojeo! Ne zbog para vec zbog cimanja, a lik mrtav hladan, sreca nije ga upalio...