To je "savrseno" recimo na SE K800. Ostao je alarm aktiviran kada sam izvadio karticu, zamenio je za micro SIM za HTC One S, a na glupom SE ne mozes bez kartice uopste da udjes u podesavanja da bi iskljucio glupi alarm
Sreca pa imam i sluzbeni BlackBerry koji koristi klasicnu SIM karticu, inace bih ga razbio...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Delija napisao:To je "savrseno" recimo na SE K800. Ostao je alarm aktiviran kada sam izvadio karticu, zamenio je za micro SIM za HTC One S, a na glupom SE ne mozes bez kartice uopste da udjes u podesavanja da bi iskljucio glupi alarm
Sreca pa imam i sluzbeni BlackBerry koji koristi klasicnu SIM karticu, inace bih ga razbio...
Nisi razmisljao da izvuces bateriju do prvog susreta sa nekim ko ima klasicnu SIM karticu?
TheWickerMan napisao:half man je imao One... dok nije kupio iPhone
Da li to mene neko spominje?:)
Doslo vreme da se malo vratim na Ios,android je poceo previse da mi stvara zavisnost svojim mogucnostima
Android fan using Apple :p
Da li neko ima problem sa Tapatalk ? Ne da mi da udjem jer je verzija zastarela a kada odem na Play store ne da mi da skinem nego prijavi "this item is not available in your country" !? Pri tome, ne prijavljuje mi aplikaciju medju instaliranim a kada uradim search uopste mi je ne izbacuje?