Gde mogu da kupim .... ?
Re: Gde mogu da kupim .... ?
Uzimaš i termostatsku bateriju onda?
Šta će mi, uzimam najobičniju tj već je imam.
Uzeo i termostatsku....
Inače - cenjkajte se - ko vam ne da 10% popusta na kolpa san na koji kao nema popust, okrenite se i dovidjenja.
Inače - cenjkajte se - ko vam ne da 10% popusta na kolpa san na koji kao nema popust, okrenite se i dovidjenja.
Svi daju 10% ako ne placas cekovima i ponegde karticom.
TT
TT
Zna li ko gde imaju najpovoljnije putne torbe (ne kineske) dimenzija, otprilike, 65-35-30? Ne mogu bas da idem redom po svim sportskim opremama, ako neko vidi neka javi ovde. 

Имам једно потпитање...
Imas u Carpisi dosta dobar izbor.. cene su im ok.elMaestro napisao:Zna li ko gde imaju najpovoljnije putne torbe (ne kineske) dimenzija, otprilike, 65-35-30? Ne mogu bas da idem redom po svim sportskim opremama, ako neko vidi neka javi ovde.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
drajveri, ima li neka preporuka za gumene patosnice, po mogucstvu tipske? guglam i obilazim ovih dana i najlepse po mom ukusu koje sam nasao su ove:

upload an image

online photo storage
i kazu da su kvalitetne, fino mirisu, ali je cena oko 4k dinara, za razliku od nekih univerzalnih koje mogu da se nadju vec od hiljadu dinara...

upload an image

online photo storage
i kazu da su kvalitetne, fino mirisu, ali je cena oko 4k dinara, za razliku od nekih univerzalnih koje mogu da se nadju vec od hiljadu dinara...
Gde u NS ima da se kupe velike (medicinske) pincete, duzina cca 15-20cm? Nasao sam u jednoj apoteci, cena je 1000din sto mi se ne daje. Neki kazu na pijaci da pogledam (najlon pijaca), medjutim to mi nikako ne odgovara vikendom da idem tamo. Nasao sam na kupujemprodajem ali sve van NS. Dao bi max 500din za takvu pincetu (moze i polovna). Treba mi za hvatanje buba kojima hranim gustere 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Kupiš pincetu za elektroničare, trebalo bi da radi posao. Imaš u Braće Ribrnikara u Tehnotroniku.
Ja sam kupio u Agrohimu u Duvaništu, mislim da su bile oko 2500, imaju za Hyundai i Kia, ali možda ti odgovara. Odlične su, ranije kupio neke u Tempu koje su smrdele, držao ih na terasi da izmrznusashicus napisao:drajveri, ima li neka preporuka za gumene patosnice, po mogucstvu tipske? guglam i obilazim ovih dana i najlepse po mom ukusu koje sam nasao su ove:

...što bolje ekserčiće za beton, one sa plastičnom kukicom, za kačenje slika na betonske zidove?
Ima li uopšte boljih od onih iz male privrede?
Ima li uopšte boljih od onih iz male privrede?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni su fabricke za Astru slicne tim postavljenim i odlicne su. Nakon 3 zime nema tragova ostecenja na njimasashicus napisao:drajveri, ima li neka preporuka za gumene patosnice, po mogucstvu tipske? guglam i obilazim ovih dana i najlepse po mom ukusu koje sam nasao su ove:
upload an image
online photo storage

Brzine idu u H-a !!!

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Za patosnice pogledaj u Tempu one Michelin univerzalne, ja sam ih platio oko 2500, odlične su!
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Champion metlice za brisače (za Punta) negde u Novom Sadu? Gde god sam gledao uglavnom drže Bosch (imam ih sad na autu), a to više nije to... Jutros se jedva dovukao do Beograda, škripe, drndaju, pogotovo preko 120 km/h... Imao utisak da će da odlete sa auta... 
Ili neke druge? Ne bih neke ultra-skupe, fensi-šmensi, nije zbog para nego mislim da ne bi dočekale jutro...

Ili neke druge? Ne bih neke ultra-skupe, fensi-šmensi, nije zbog para nego mislim da ne bi dočekale jutro...