Siledžije - internacionalno blago
Re: Siledžije - internacionalno blago
:-D
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Re: AW: Siledžije - internacionalno blago
Bice da su u pitanju neki napredni politicari koji voze 500l iz fazona 
Gesendet von meinem GT-I9505

Gesendet von meinem GT-I9505
Boze koji mentoli...
Zavist je veoma opasna bolest.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja bih pre rekao da je bahato sto se nekom parkirao na garazu . I mene da neko zatvori da ne mogu kolima da izadjem pitanje da li bi i ovo nasao ili bi nasao samo gomilu pepela. 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kakve veze ovo ima za zavisti??Xepoj87 napisao:Boze koji mentoli...
Potpuno ih razumem. Nervni slom dobijem kad mi neko stane na kapiju. A još kad mi kažu da nisu videli da je garažna kapija sa sve znakom zabranjeno arkiranje i zaustavljanje dobijem poriv da uradim nešto slično.
Sa stokom se treba boriti na način koji razume. Na žalost.
Sa stokom se treba boriti na način koji razume. Na žalost.
Ja se slazem u potpunosti za bahato parkiranje,ali da mu naneses stetu od 3-4.000e je malo preterano,zar ne?
Ja prvi da vozim ovaj dzip,i da mi neko ovako nesto uradi,dosao bih posle mesec dana,i zapalio mu celu garazu.
Klin se klinom izbija
A sada,sto se ove situacije tice...
Prvo,da je bila poenta skloniti vozilo,zove se pauk i vozilo u roku od pola sata nestaje odatle,vlasnik placa kaznu od 150e(kod nas,kod njih je verovatno veca dosta).
Iseci mu gume,da ne moze da se pomeri je kontraproduktivno.
Znaci cela poenta je bila kazniti vlasnika dzipa,a ne osloboditi garazu,sto znaci da vlasniku garaze nije ni smetalo sto je on tu stao,jer mu smeta,nego samo zato sto zna da nema pravo.
Iz licnog iskustva,vise iz zavisti,nego zeljom za pravdom.(Jer svaki put,ali bukvalno svaki put, kada se pokacim sa nekim kroz prozor,svako krece sa tezom: Mislis da ako vozis mecku..., A onda mi jos i ogrebu kljucem kola ispred zgrade,gde se 8 godina parkiram na regularno mesto,kao i svi)
Svi ste zagovornici pravde i zakona,osim kada se ne poistovetite sa nekom situacijom,onda je ok iznositi licnu pravdu?
Ja prvi da vozim ovaj dzip,i da mi neko ovako nesto uradi,dosao bih posle mesec dana,i zapalio mu celu garazu.
Klin se klinom izbija

Prvo,da je bila poenta skloniti vozilo,zove se pauk i vozilo u roku od pola sata nestaje odatle,vlasnik placa kaznu od 150e(kod nas,kod njih je verovatno veca dosta).
Znaci cela poenta je bila kazniti vlasnika dzipa,a ne osloboditi garazu,sto znaci da vlasniku garaze nije ni smetalo sto je on tu stao,jer mu smeta,nego samo zato sto zna da nema pravo.
Iz licnog iskustva,vise iz zavisti,nego zeljom za pravdom.(Jer svaki put,ali bukvalno svaki put, kada se pokacim sa nekim kroz prozor,svako krece sa tezom: Mislis da ako vozis mecku..., A onda mi jos i ogrebu kljucem kola ispred zgrade,gde se 8 godina parkiram na regularno mesto,kao i svi)
Svi ste zagovornici pravde i zakona,osim kada se ne poistovetite sa nekom situacijom,onda je ok iznositi licnu pravdu?

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
2 dana bahatog parkiranja sigurno nisu razlog za ovo - morao je nekom dobrano da stane na zulj...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Heroj
Zanimljiv si ti dasa. Željan obračuna, ko na Divljem Zapadu. Posle se čudiš koječemu.
Kad ti bane neki "baja", biće diskusije. Pitanje je dana
Zanimljiv si ti dasa. Željan obračuna, ko na Divljem Zapadu. Posle se čudiš koječemu.
Kad ti bane neki "baja", biće diskusije. Pitanje je dana

Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
150e je kazna za Megana koji je tezak 1200kg, za X5 je daleko veca. Bar koliko ja znam.Xepoj87 napisao:Prvo,da je bila poenta skloniti vozilo,zove se pauk i vozilo u roku od pola sata nestaje odatle,vlasnik placa kaznu od 150e(kod nas,kod njih je verovatno veca dosta).
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Sve ovo što si ispisao nema veze sa raspravom koju si načeoXepoj87 napisao:Ja se slazem u potpunosti za bahato parkiranje,ali da mu naneses stetu od 3-4.000e je malo preterano,zar ne?
Klin se klinom izbija

Zavist bi mogla da bude da je on regularno stao, na regularno mesto, i neko mu to uradio. Ovako, da nije stao tu, ne bi ni imao problem. Uostalom, možda su vlasnici garaža sve to i radili duže vreme, a ovaj opet i opet se parkirao pa im pregorelo. To ne možemo znati..
Ja reko da razumem reakciju, a ne da podržavam. Reakcija je svakako neprimerena i šteta je ogromna. Da se završilo na spreju koji može da se opere ili ispolira bilo bi dovoljno. Do sada sam uvek uspevao da se izkontrolišem tako da samo dignem brisače ili nešto slično.
Jedan jedini put sam zvao pauk jer sam žurio, a gospođa ostavila bubu na kapiji i otišla na pijacu.Uglavnom ne zovem jer mi žao da izbijam ljudima pare iz džepa ako nije neophodno.
Ček bre Heroj, si ti beše seo na krov čoveku koji te je zagradio ili ja loše pamtim?
Jedan jedini put sam zvao pauk jer sam žurio, a gospođa ostavila bubu na kapiji i otišla na pijacu.Uglavnom ne zovem jer mi žao da izbijam ljudima pare iz džepa ako nije neophodno.
Ček bre Heroj, si ti beše seo na krov čoveku koji te je zagradio ili ja loše pamtim?
paja napisao:

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ako je obicnim sprejom radjeno ovo skine se nitro razredjivacem.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money