hocu da se tema zove "diskutabilan kvalitet BMW automobila" , kad mogu neki bmw fanbojevi da prozivaju Audi, zasto ja ne mogu bmw?
@Tex.... odavde je ideja za naslov temeLaki021 napisao:Pa dobro, onda cu na predlog moderatora otvoriti temu o diskutabilnom kvalitetu Audi automobila...dragvorl napisao:Sta kukate toliko, teme su slobodne za otvaranje, pa ko zeli neka i otvori. Naravno, takve teme se cesto zavrse daleko od naslova i bez ikakvog smisla i budu zakljucane zbog vruceg temperamenta pojedinih obozavatelja, ali sto da ne probati jos jednom.
Pa treba nam jedna da parira po broju postova cuvenoj "Dobro vece".Milos napisao:Ja samo cekam ko ce da se zajebe i da otvori temu kvalitet Renault automobila![]()
Ko te slagao da je Audi polupremium?ADrei napisao:problem je onda gde staviti audion je polupremium, morao bi da ima posebnu grupu...
Slažem se i apelujem na Floyda ako mu dosadi da rizikuje živu glavu u tom BMW-u, da se javi, nudim Clio u zamenu. Ne može preko 172, a na toj brzini može i patikama da se koči.Dusan napisao:Tema je show. Ispade sada da ako hocu da sacuvam zivu glavu nikako ne kupujem BMW, jeste malo preterano, cak i ja priznajem.