Dobro veče
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Dobro veče
Odkad je moj drugar počeo da radi tamo , nema više opisa.
Zato su i propali.
Nasao sam jedan od primera kako su nekad radili

Nasao sam jedan od primera kako su nekad radili

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Trebao je da otvore auto-casopis. Imaju dara za pisanje autorskih tekstova. 

Sad sam vozio novog Superba 2.0 TDI 170 konja, sa vrhunskom opremom. Onako napakovan auto ih je izasao ispod 35k
Potpuno sam odusevljen! Malo mi je diskutabilan zadnji kraj i dalje, ali je auto jako dobro uradjen. Odusevljen sam

Potpuno sam odusevljen! Malo mi je diskutabilan zadnji kraj i dalje, ali je auto jako dobro uradjen. Odusevljen sam
Ne znam sta ima od opreme ali 35k mi zvuci bas mnooogoo za superb.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ima sve
Nisu mu stavili samo ono sto nije moglo 2x.
18ice, koza/alcantara, navigacija/dvd/tv, DSG, dig klima, bas sve sto je moglo i uvek najskuplja opcija...
Trebao je da bude i 4x4, ali su odustali od toga, posto vec imaju auto sa 4x4...

Nisu mu stavili samo ono sto nije moglo 2x.
18ice, koza/alcantara, navigacija/dvd/tv, DSG, dig klima, bas sve sto je moglo i uvek najskuplja opcija...
Trebao je da bude i 4x4, ali su odustali od toga, posto vec imaju auto sa 4x4...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Dobro veče
Toliko je drugar nedavno platio Superb karavan, TDI sa170ks, 4x4, DSG, 18"...
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Nema 4x4, DSG, dizlo 170ks u superbu, tj mozda ima u FLu 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Dobro veče
Ne verujem da sam nesto dodao, sedeo sam u kolima pre par meseci i ubedjen sam da je gore navedena kombinacija u pitanju. Sta se ne uklapa od opreme? Njegov je sa kraja 2012. godine, sigurno nije redizajn.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Evo sad sam pogledao. Facelift moze da se naruci u toj kombinaciji, 2.0 TDI CR 125kw, sa 4x4 i DSG-om. Znam da pre FL-a, nije bilo moguce barem kod nas, tj siguran sam do septembra 2012 da je bilo tako. 

Novosađani, dajte neki dobar restoran za večeras.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zlatiborsko prozorce, Aqua Doria, Pomodoro Rosso, Plava Frajla, Arhiv, Kafanica, Terasa...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ili ako hoces da se isprsis za Lanternu ili Gondolu
Ja stvarno ne znam sta bih preporucio... Eto Akva Doria...

Ja stvarno ne znam sta bih preporucio... Eto Akva Doria...
Otvara se žena.
Načelno, jel treba rezervisati? Ne znam još gde ćemo, najlakše mi je da se na licu mesta odlučimo ako ne treba rezervacija.

Načelno, jel treba rezervisati? Ne znam još gde ćemo, najlakše mi je da se na licu mesta odlučimo ako ne treba rezervacija.
Uzmi keš i spremi sam klopu.
Tapatalk 4
Tapatalk 4