Pozdrav svima, potrebno mi je vase misljenje u pitanju je kadett E 1.6 D
Da li su simptomi losih nosaca motora, treskanje motora pri paljenju i gasenju?
Takodje da li je normalno da auto pri naglom pritisku gasa cimne i lepi za sediste?
Hvala!
Nosaci motora (opel)
Re: Nosaci motora (opel)
Jedan od simptoma, ali na tako starom automobilu može svašta usput da otkaže. Ako 1.6 D lepi za sedište, onda mora da je u dobrom stanju. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Pridružio se: 05 Okt 2013, 01:48
A kako ide onaj fazon za proveravanje da li su ok nosaci?
Guraj automobil u prvoj brzini dok je ugašen, pa će videti koliko se i gde pomera.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Pridružio se: 05 Okt 2013, 01:48
Proverio sam, pomera se malo unazad, tj ka kabini
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Da ne bih otvarao novu temu, pitacu vas ovde za problem na mojoj lybru 1.8.
Kad ubacim u prvu, ili u voznji u trecu ili petu brzinu i pustam kvacilo i dajem gas, palica menjaca se pomeri unazad. ili kad ga vozim u bilo kojoj brzini i polako dajem i pustam gas, osecam u ruci kako se cima i menjacka palica.
Da li to mogu biti nosaci. Centralni donji nosac sam vec promenio i nije dalo rezultata.
Kad ubacim u prvu, ili u voznji u trecu ili petu brzinu i pustam kvacilo i dajem gas, palica menjaca se pomeri unazad. ili kad ga vozim u bilo kojoj brzini i polako dajem i pustam gas, osecam u ruci kako se cima i menjacka palica.
Da li to mogu biti nosaci. Centralni donji nosac sam vec promenio i nije dalo rezultata.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Imao sam slicnu situaciju na kadetu. Motor je ''setao'' zbog slabih nosaca.