Vidi se u ovoj temi totalno nepoznavanje sveta automobila. Umesto da raspravljate koji je pravi a koji pseudo premium,da li je bolji Audi ili BMW, pravo je pitanje koji je manje loš. http://www.autoexpress.co.uk/car-news/c ... e-failures
Izgleda da je samo Meče premium.
Držim se ja mog Fiata, premium je on i za Audi i za BMW.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
zanimljiva tabela... al dosadna ova honda na prvom mestu, sa nekom mizernom razlikom, samo duplo
i sad slobodno mogu da kazem da reso ima pouzdanije motore od bmw-a
Nemoj da teraš čoveka da da menja evre, preračunaj to.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Texonja napisao:Dragane, pa to zna svako ko iole prati F1.
Moze 10$ na sat? BMW me placa svega 8$. Ona prva recenica je gratis, promo...
sent from my HTC Sensation
S obzirom kako stoje na tabeli, trebalo bi mnogo više da te plaćaju!
@ftj
Ta je tabela pravljena po principu svaki Ciga svoga konja hvali.
Što je Ciga rečitiji, auto je bolje plasiran.
Inspirisan sam nastavljanjem teme jer sedim sad u dnevnoj sobi i dolazi mi otac kuci s posla, kocnice na petici skripe toliko da mi dodje da polupam ceo auto.
Na cetvorci kad je upalim krene da pisti da mi je crkao senzor za proveru pritiska gume. Isao auto u deltu, eno ga i dalje pisti. Restartovao sam senzor dvocifren broj puta ali i dalje pisti.
Volim i ja da hvalim svog konja i super su oba auta za voznju ali ovo je idiotizam.