Ne brže od života!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Ne brže od života!
Najbolje da i za njega skupljamo kintu. Alo ljudi...
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Vuci za jezik, vuci...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jbg, Ogi je brutalno iskren 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Automobil sleteo u Ibar, poginuli deda, baba i unuka
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 19 časova i 40 minuta dogodila u naselju Gazivode kod Zubinog Potoka, na Kosovu, poginulo je troje ljudi.
Stariji bračni par Jeremija Tomović (73) njegova supruga Mira Tomović (69) i njihova maloletna unuka S.T. stradali su sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Gazivode nadomak Zubinog Potoka na severu Kosova.
Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da se saobraćajna nesreća dogodila oko 19:45h, kada je vozilo iz još neutvrđenih razloga sletelo sa puta u korito reke Ibar.
Sinoćnja nesreća druga je nesreća sa ljudskim žrtvama u poslednja 24 časa na severu Kosova.
U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na putu Kosovska Mitrovica-Leposavić poginuo je jedan čovek, dok su njegova dva saputnika povređena, a povrede je zadobilo i lice koje je bilo u drugom vozilu.
Izvor: Blic
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 19 časova i 40 minuta dogodila u naselju Gazivode kod Zubinog Potoka, na Kosovu, poginulo je troje ljudi.
Stariji bračni par Jeremija Tomović (73) njegova supruga Mira Tomović (69) i njihova maloletna unuka S.T. stradali su sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Gazivode nadomak Zubinog Potoka na severu Kosova.
Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da se saobraćajna nesreća dogodila oko 19:45h, kada je vozilo iz još neutvrđenih razloga sletelo sa puta u korito reke Ibar.
Sinoćnja nesreća druga je nesreća sa ljudskim žrtvama u poslednja 24 časa na severu Kosova.
U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na putu Kosovska Mitrovica-Leposavić poginuo je jedan čovek, dok su njegova dva saputnika povređena, a povrede je zadobilo i lice koje je bilo u drugom vozilu.
Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
http://www.mondo.rs/a623252/Info/Ex-Yu/ ... a-sat.html
Strasna tragedija.Iskreno saucesce porodicama nastradalih.
Strasna tragedija.Iskreno saucesce porodicama nastradalih.
Uzas.
BMW kao da je od kartona na ovom snimku. Ali ne cudi, s obzirom na brzinu.
BMW kao da je od kartona na ovom snimku. Ali ne cudi, s obzirom na brzinu.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jel se zna koji je BMW? Posto ne znam kolika treba biti ulica da bi neki <3.0 BMW navukao 200km/h...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
U Skoplju imaš nekoliko bulevara od po 4-5km pravih ko puška.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kamion se survao u provaliju
Rudari rudnika "Grot" kod Vranja Nenad Vasilejvić iz Gnjilana, Dragan Marjanović i Čeda Stojković obojica iz Radovnice kod Trgovišta poginuli su , a desetak ih je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6.30 sati u Krivoj Feji, 43 kilometra istočno od Vranja na lokalnom putu Kriva Feja - Bosilegrad.
Rudari rudnika "Grot" kod Vranja Nenad Vasilejvić iz Gnjilana, Dragan Marjanović i Čeda Stojković obojica iz Radovnice kod Trgovišta poginuli su , a desetak ih je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6.30 sati u Krivoj Feji, 43 kilometra istočno od Vranja na lokalnom putu Kriva Feja - Bosilegrad.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kao i obično, tekst u Kuriru senzacionalistički i prepun gluposti i laži.
Ja prvi nisam u tom fazonu, bio sam dva puta tamo na kratko, ali sve u svemu ovo što je napisano u Kuriru nije ni izbliza tačno.
Ja prvi nisam u tom fazonu, bio sam dva puta tamo na kratko, ali sve u svemu ovo što je napisano u Kuriru nije ni izbliza tačno.
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Slazem se. Takodje sam misljenja da ih treba pustiti da tamo divljaju, da se isprazne i istrose gorivo za koje su skupljali tokom nedelje i onda na ulici lagano.