Ko kupuje neka ima oprez, evo i ovo je moguce da se ljudima desava, u ovoj spageti zemlji...Da vam se jos malo pozalim na MSD trade (Vesic auto Obrenovac). Interesuje me da li je neko imao problema sa dilerom? Vidim da ste uglavnom automobile dobijali 10 do 15 dana posle dobijenog broja sasije samo ja cekam vec mesec dana jer je gazda potrosio pare na ko zna sta [:(] [:(] [:(]
Zna li neko kako to da sredim a da se ne hvatamo za guse?
P.S. ukucani vise ne mogu da me trpe, morate vi.
Fiat 500L
Re: Fiat 500L
Sesirdzija, on 30 Sept 2013 - 20:14, said:
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Rezultat je odličan al' bi bilo pošteno i da su naveli prosečnu brzinu. Po merenjima sa povratka sa FG nisu išli brže od 80, a realnije je da su išli bar 10 manje.
Kakve veze ima koliko su išli? Sigurno oko 70, gde su ti mali dizeli i najekonomičniji.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kako kakve veze ima, pa vrlo je bitna brzina za potrosnju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Izdvajam iz teksta...

Na događaju koji je organizovala kompanija Boš, automobili Fiat 500L Living su bili opremljeni i "Godjear eficijent grip"" pneumaticima, prvim koje primenjuju inovativnu tehnologiju uštede goriva i smanjuju otpor pri obrtanju, što je povezano sa potrošnjom goriva i emisije CO2.

Širim haos!
ja mislim da su sasvim normalno isli
nisu se valjda do pariza vozili 70 na sat
bilo je tu i stajanja i slikanja, bilo je i grada ali je sigurno bilo i 150 na autoputu
prosek je verovatno bio 80-90 ali to ne umanjuje fantastican rezultat koji je fiat postigao
nisu se valjda do pariza vozili 70 na sat
bilo je tu i stajanja i slikanja, bilo je i grada ali je sigurno bilo i 150 na autoputu
prosek je verovatno bio 80-90 ali to ne umanjuje fantastican rezultat koji je fiat postigao
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- methane.master
Takve ture su čist marketing, kao i svojevermeno Renaultova Billancourt(FR) - Palencia(ES), Škoda od Poljske do Austije ili PUG 308 po Australiji sa nekim suludim potrošnjama. Pa na kraju ispadne da je dekica koji je vozio, test vozač u penziji, vozio u zavetrini kombija sa ekipom, a da je auto ima malo preprogramiran ECU, prepumpane gume ili otkačenu remenicu klime.
Verujem da ti automobili malo troše, ali nekada zaista vređaju zdrav razum.
Verujem da ti automobili malo troše, ali nekada zaista vređaju zdrav razum.
Širim haos!
zasto ti je problem da prihvatis da auto trosi 3-3.5 l?
ja znam nekoliko primera takve potrosnje i meni je to normalno (ford focus 1.8 tdci i opel astra 1.7 cdti)
ja znam nekoliko primera takve potrosnje i meni je to normalno (ford focus 1.8 tdci i opel astra 1.7 cdti)
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Zato sto toliko moze da trosi samo izrazito penzionerskim stilom voznje, bez grada, bez autoputa, kakvih crnih 150 na sat.
Cisto sviranje k...
Cisto sviranje k...
Zato što vozim identičan, ustvari lažem, na testu je bila produžena, dakle teža verzija, i kažem ti da nema teorijske šanse da troši 3 litre osim ako se konstantno vozi 70 na auto putu. U Beogradu troši 8, a na brzinama preko 140 potrošnja osetno raste. Imaš u mojoj temi potrošnju na auto putu koju smo izmerili kad smo se vraćali sa Fruške Gore, a i ti podaci su verovatno optimistički.crni napisao:zasto ti je problem da prihvatis da auto trosi 3-3.5 l?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Više puta sam spomenuo da sam jednom na magistrali napravio prosek ispod 4l na uzorku od 200+km(ZL-BG), i to uz ne baš penzionersku vožnju, na zimskim gumama. E zamisli sad još da sam imao podešen ECU, Esaver gume, podešenu aerodinamiku, 6. brzinu...
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
I sve led sijalice koje si nagurao u kola u medjuvremenu, a koje trose manje struje i goriva 

- methane.master
Razlog je što je tu potrošnju faktički nemoguće ostvariti u realnom životu u stock automobilu.crni napisao:zasto ti je problem da prihvatis da auto trosi 3-3.5 l?
Ti se ne računaš, to je Das Škoda, FullLED solar hybrid. .Uroš S. napisao:Više puta sam spomenuo da sam jednom na magistrali napravio prosek ispod 4l

Sent using Tapatalk
Širim haos!