Auto sijalice
Re: Auto sijalice
Ja uzeo ponovo NB+, hteo sam long life ali nije bilo samo ultra life i cool blue. Jel da menjam obe sad sijalice ili da stavim samo levu koja mi je crkla, desna i dalje radi ?
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Odluka je samo tvoja. Ja bih ostavio tu jednu koja radi, a ovu drugu, novu, stavio kao rezervu.
Btw, jel pipate sijalicu za stakleni deo kad je montirate?
Btw, jel pipate sijalicu za stakleni deo kad je montirate?
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Kul, tako sam i ja mislio 

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:42
- Garaža: Suzuki SX 4, 1.5 16V; Fiat Punto 1.2 8V
Ne pipaj sijalicu za staklo. Ako se i desi, obriši je lagano čistom pamučnom krpom i malo alkohola. Ako menjaš na sred puta, jbg stavi tako, može a i ne mora da joj skrati vek.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
@delija, da li jos uvek sljakaju diamond na civicu? Koliko je proslo? 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne predaju se jos uvek - 16 meseci za koj dan... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Re: Fiat 500L 1.6mjet Bicolore
baci 2-3 hiljade na par dobrih sijalica, promena se lepo oseti... ako hoces mozemo se jedan dan videti uvece, ako neces da kupujes, da bar probas, imam sirok izborpaja napisao:tako da mi ostaje Draganov metod kupovine jačih sijalica.

Ne stavljati preko 55/60w, jer mogu da istope sve i svašta. Jedino što mi je valjalo od halogenih je Philips Vision Plus. Ostale pojačane su lepo svetlele, ali su bile previše kratkog veka.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Sa sijalicama nisam pametan, koristim sada neke turske najjeftinije moguce koje mogu da nadjem traju oko 6 meseci, ili ti 15000-20000km. Stavljao i osram obicne i narva i ne vidim neku razliku. Mozda se vidi neka razlika kada stavim neke osram malo bolje, ali trajanje je ocajno, a ne menjaju mi se sijalice stalno.
Jedino nisam probao te ultra skupe philips od 55W. Prva ugradnja je izgleda i bio philips posto su dugacka philips.
Nego, citao sam prvih par strana, nisam mogao dalje
, jel moze u kratkim crtama kako ti se cini taj motor?
Jedino nisam probao te ultra skupe philips od 55W. Prva ugradnja je izgleda i bio philips posto su dugacka philips.
Nego, citao sam prvih par strana, nisam mogao dalje

Može naravno. U najkraćem super!
Što se tiče sijalica moram da izčitam temu, tame ste piali o tim jakim philips... pa ću na konsultacije kod gurua Dragana.

Što se tiče sijalica moram da izčitam temu, tame ste piali o tim jakim philips... pa ću na konsultacije kod gurua Dragana.

150% je Philips sa standardnih 55w, pa ne opterećuje instalaciju niti će da istopi far. Itekako se primeti razlika. Na Stilu su trajale 1-1.5g. Sve ostale jače su trajale plafon 2 meseca i ludeo sam zbog toga dok nisam pukao i montirao xenone.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Nidžo misliš na Philips Vision Plus?
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
pajo,aj pogledaj nakom su ti novu farovi i proveri visinu svog sedista.Mozda ima veze sa vidljivoscu.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Farovi su max podignuti. Nije do toga, nego sam navikao na Puntove farove koji su sijali ko Las Vegas.