Ja parkiram ili na trotoar ili se vrtim i trazim neko mesto.Grujic napisao:Naravno da parkirana kola smetaju sem ako nama treba da stanemo na sekund
Ne stajem na ulicu (sem ako nije bas visok ivicnjak) i ne stajem na mesta za invalide.
Ja parkiram ili na trotoar ili se vrtim i trazim neko mesto.Grujic napisao:Naravno da parkirana kola smetaju sem ako nama treba da stanemo na sekund
NexT napisao:Ja parkiram ili na trotoar ili se vrtim i trazim neko mesto.Grujic napisao:Naravno da parkirana kola smetaju sem ako nama treba da stanemo na sekund
Ne stajem na ulicu (sem ako nije bas visok ivicnjak) i ne stajem na mesta za invalide.
NexT napisao: Zaustavna traka nije nesto sto se "desi", sto se zaboravis, dodas gas jer nisi video ogranicenje, popijes jednu/dve, pa malo predjes granicu... Zaustavnom se ne vozi i kraj. Sto onda kad je guzva ljudi ne moze i preko trave pored puta?
Ne kazem da ne pravim prekrsaj, nego da se trudim da ne ometam saobracaj, koliko je to moguce. Prekrsaj pravim svakako....Grujic napisao:To je druga priča, poenta je da jeste postojao prekršaj
Nemanja napisao:Да ли се зна које је просечно време потребно да казна стигне прекршиоцу? Или то све зависи од случаја до случаја?